MAANMISSIE

ArtEZ Finals Docent Theater

FINALS FESTIVAL: MAANMISSIE

De maan. 384.450 kilometer verwijderd van planeet aarde. Zo ver weg, dat velen van een reis ernaartoe slechts kunnen dromen, maar toch precies dichtbij genoeg voor sommigen om van die droom werkelijkheid te maken.

22 en 23 juni 2019 wordt een cluster aanstormend talent van de ArtEZ opleiding Docent Theater het heelal in gelanceerd, tijdens hun grootste en meest uitdagende missie tot nu toe: MAANMISSIE. Maak kennis met deze nieuwe generatie theatermakers die in en om Schouwburg Odeon hun eindwerk presenteren: sociaal geëngageerd, beeldend, muzikaal, jong en brutaal.

Kom als passagier van het festival kijken naar de voorstellingen, theatrale routes, films en performances. Zweef daarnaast ook binnen bij inspirerende workshops, houd een muzikale pitstop bij een van de bands op de Bruis-Stage en wijd de nacht in met een dansje in de silent disco.

MAANMISSIE zal je verrassen en verbazen, inspireren en doen twijfelen, laten lachen, doen denken, en nog veel meer. Trek je ruimtepak aan en stap 22 en 23 juni aan boord van onze raket richting de maan.

BRUIS-STAGE PROGRAMMA:
Op zaterdag speelt Høsky de sterren van de hemel op onze Bruis-Stage. Dit eigenzinnige akoestische duo maakt normaal gesproken deel uit van de psychedelische punkband VENHILL. Met Høsky slaan gitarist Erik Bandt en zangeres Jaro Marike Scheper een andere weg in, en wagen zich aan een breed scala heerlijke laid-back soulvolle muziek. Van The Beatles tot Amy Winehouse en van Bill Withers naar Janis Joplin laten ze horen wat zij het liefst spelen.

Zondag is het de beurt aan de vierkoppige band Cloudy Daze. In hun nummers creëren zij een eigen sound die doet denken aan de jaren 60 en 70. De dromerige, gevoelige nummers wisselen zich af met meer energieke nummers die doen denken aan The Beatles, The Rolling Stones en The Byrds.

Op zowel zaterdag- als zondagavond kan er keihard worden gedanst in onze Silent Disco. Twee kanalen, dus jij kiest waarop je danst! Kies je voor de drie H’s (Hiphop, House en Hitjes) van DJ Hennesy of houd je meer van een verrassing en ga je los op de mysterieuze klanken van onze mystery guest DJ?

MAANMISSIE wordt mede mogelijk gemaakt door: ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, Zwolse Theaters, Buro Ruis

 


diagonale streep Uitgelicht

Charly Luske - The story of George Michael

Charly Luske

The story of George Michael
vr 30 apr
19.30
21.30

informatie Meer info

The Sound of Music

The Sound of Music

v.a. 6 okt

informatie Meer info

Checkpoint Theater 8+ - vetter dan ooit!

Checkpoint Theater 8+

vetter dan ooit!
v.a. 7 mei

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Werkplaats Zwolse theaters stelt voor: Anoek & Mees

Werkplaats Zwolse theaters stelt voor

ANOEK & MEES

kalender do 1 april 2021

informatie Lees meer

Algemene nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)
dagelijks 10.00 uur - 15.00 uur 

Kassa Schouwburg Odeon en Theater De Spiegel
Gesloten wegens Coronamaatregelen

Koop uw kaarten via www.zwolsetheaters.nl
of via de app van Ticketmatic in de

Android Play store 
iOS Apple App store
(de veiligste en snelste manier van kaarten kopen)

favoriet van Volg ons op

Contact

info@zwolsetheaters.nl

  WhatsApp (ma-vr 10.00 - 19.00 uur)