Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde

Anna Bouwman, hoofd marketing & communicatie Zwolse theaters

kalender di 6 september

Voor het eerst in Theaters Tilburg naar een voorstelling! Maar eigenlijk begon mijn bezoek al op het festivalhart van Festival Boulevard. Met een bus vol nieuwsgierige festivalbezoekers (jong en oud!) vertrokken we van Den Bosch naar Tilburg, op schoolreisje, op naar de première van de nieuwste voorstelling van regisseur Jetse Batelaan. Ik had van Karen, onze jeugdprogrammeur, al begrepen wat de opzet van de voorstelling zou zijn (en ik twijfel nu nog ontzettend hoeveel ik moet prijsgeven in deze blog) en eigenlijk was dat ook meteen de reden voor mijn bezoek. Om toch iets weg te geven, dit las ik in het mailtje van Theater Artemis:

1. De grote mensen zijn weg. Wat nu? Ontdek je mogelijkheden in het Overlevingspakket Voor Grote Mensen en Kinderen. Gratis te downloaden bij de kaarten.

2. Zin in een warming up? Schrijf je dan in voor de korte cursus Als de Kat van Huis is. Voor Grote Mensen en hun (klein)kinderen. Te boeken: voorafgaand aan de voorstelling of als preview

Nou ja.. en dan gaan de grote mensen dus weg. En wat er daarna gebeurde is de reden waarom je de de voorstelling echt moet gaan zien!

Ik heb genoten van verteller Marien, hij schept de voorwaarden voor het eerste gedeelte van de voorstelling door te vertellen, (met jou) te spelen, schets een mooi sfeerbeeld waar het decor (door Theun Mosk) natuurlijk ook enorm aan meewerkt. Nee, ik ga niet vertellen wat er gebeurt. Ik zal alleen benoemen wat ik heb ervaren: ik heb vreselijk gelachen, me verwonderd, ontroert, verbaasd over het lef en de manier waarop theaterregels inzichtelijk gemaakt werden en vervolgens gebroken, ik heb zitten genieten van de verschillende kinderen, hoe anders iedereen toch reageert op en tenslotte heb ik ook genoten van het publiek. Er zat eigenlijk 1 grote glimlach in de zaal. Ik ga in Zwolle ook weer kijken. Naar u. Toch?

 

Neem ook eens een kijkje bij: .


diagonale streep Uitgelicht

Jakop Ahlbom - Innenschau

Jakop Ahlbom

Innenschau
vr 23 mrt 20.00 uur

informatie Meer info

Romeo en Julia - Toneelgroep Oostpool

Romeo en Julia

Toneelgroep Oostpool
22 t/m 23 mrt

informatie Meer info

Alex Klaasen in Showponies | revue

Alex Klaasen in Showponies | revue

za 2 jun 20.00 uur

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Start kaartverkoop Philippe Geubels

Start kaartverkoop Philippe Geubels

Voorstelling Bedankt voor Alles op 18 en 19 april

kalender ma 22 januari 2018

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op