Creative Council, direct toegang tot alle creatieve professionals in de regio Zwolle.

kalender do 29 maart

Was je bij de Meet Up "Stem van de creatieve industrie" in februari 2018? Daar werd aangekondigd dat de Creative Council van start gaat. Club Cele brengt je daarom graag op de hoogte van de Creative Council. Hiermee worden creatieve professionals en ondernemers uit de regio Zwolle automatisch gekoppeld aan bedrijven en (overheids) instanties met een vraagstuk. Zo kan snel tot een effectieve, soms onverwachte maar altijd nuttige en creatieve oplossing gekomen worden. Vandaag is de gratis inschrijving geopend voor creatieve professionals uit de regio Zwolle. Vanaf 25 april staat het systeem ook open voor het inbrengen van vraagstukken.

De functie van het Creative Council-platform is tweeledig: het is een platform om vragen beantwoordt te krijgen en waar creatievelingen hun kennis en expertise kunnen aanbieden. Of je nu een brainstorm, project, offerte of idee hebt, het unieke algoritme van Creative Council koppelt jouw vraagstuk aan de juiste mensen. Dat zijn de mensen met de goede mindset, de relevante expertises en de meeste ervaring. Zo kom je binnen no-time tot een resultaatgerichte sessie op een passende, inspirerende locatie.

Het platform, onderdeel van de Creative Board Regio Zwolle, koppelt een hulpvraag aan een ter plekke gevormde groep ingeschreven creatievelingen, tot 15 in totaal. Dat kunnen kunstenaars zijn, maar ook app-ontwikkelaars, juristen, architecten of marketeers. Als de slimme techniek vraagsteller en creatievelingen aan elkaar gematcht heeft, wordt automatisch een bijzondere, inspirerende locatie gekozen waar de "Council" zal plaatsvinden. Het enige dat de vraagsteller en de creatievelingen nog hoeven te doen, is zich voor te bereiden op een goed gesprek.

De effectiviteit en inventiviteit van Creative Council Regio Zwolle wordt op woensdag 25 april as. gedemonstreerd tijdens de allereerste live council, op een nog aan te kondigen en bijzondere locatie in Zwolle.

Vragen over Creative Council? Mail naar: info@creativecouncil.in

Op sociale media:
Facebook: https://www.facebook.com/creativcouncil/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/creativecouncil/
Twitter: https://twitter.com/creativcouncil

 

Neem ook eens een kijkje bij: .


nieuws diagonale streep Club cele blog

Club Cele | Spoken Word: Powervrouw - Johan Bos

Spoken Word: Powervrouw

Door leercollega Johan Bos

kalender ma 15 april 2019

informatie Meer lezen

Volg club cele op

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op