Leercollega Karlijn in beweging

Wat vond ze van haar twintig weken stage?

kalender ma 2 juli

In december ging de telefoon met goed nieuws: ik werd de nieuwe leercollega bij Club Cele! Leercollega? Ja, want bij Club Cele en de Zwolse Theaters word je behandeld als iedere andere collega, terwijl je wel de ruimte krijgt om te leren. Vol enthousiasme begon ik 12 februari aan mijn eerste stagedag.

Nu, twintig weken later, is mijn stage bij Club Cele voorbij. In die twintig weken heb ik me een echte leercollega gevoeld en ben ik dankbaar dat ik hier mijn stage heb mogen lopen. Nu ik terugkijk op mijn stage zijn er een aantal echte hoogtepunten. Één daarvan is het organiseren van mijn eigen Meet Up. Dat mocht ik als eindopdracht en als leerdoel in werkelijkheid brengen. Mijn Meet Up ging over droomaandrijving. Over hoe je in beweging komt voor je dromen. Club Cele heeft mij in beweging gezet en ik wil in beweging blijven.

Terugblik
De twintig weken dat ik hier stage heb mogen lopen zijn snel gegaan. Ik kan me nog goed herinneren dat ik bij meerdere bedrijven gesprekken had gehad, maar Club Cele er voor mij uitsprong. Ik wist vanaf het begin dat ik hier veel zou gaan leren. Ik kijk terug op veel nieuwe ontmoetingen met fantastische mensen, veel nieuwe kennis die ik meeneem, veel leermomenten en ook veel gezelligheid.

Wat neem ik mee...
Na afloop van iedere Meet Up wordt er gevraagd wat het publiek meeneemt, en wat ze morgen anders gaan doen. Ik neem veel dingen mee, een nieuwe brede kennis over uiteenlopende maatschappelijke onderwerpen en nieuwe kennis over mijzelf.

Ik neem mee: de nieuwe kennis die ik heb opgedaan, de interessante ontmoetingen, de stressvolle momenten op de dinsdagavond, de mooie gesprekken bij het diner, de verbondenheid met Zwolle, de motivatie en alle leermomenten.

 

 

 

 

Neem ook eens een kijkje bij: .


nieuws diagonale streep Club cele blog

Club Cele | Spoken Word: Je bent wat je... draagt - Johan Bos

Spoken Word: Je bent wat je... draagt

Door leercollega Johan Bos

kalender di 30 april 2019

informatie Meer lezen

Club Cele nieuwsbrief

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op