Ciske de Rat: Een voorstelling om van te houden

kalender vr 18 november

“Had ik maar iemand om van te houden, twee zachte armen om me heen.
Die mij altijd beschermen zouden, ik voel me zo verdomd alleen.”

Wie kent deze klassieker niet? Op een regenachtige avond in november mocht Zwolse theaters aanwezig zijn bij de generale repetitie van Ciske de Rat de Musical. Na een treinreis van bijna twee uur kwamen we aan bij Theater aan de Schie in Schiedam, waar we al opgewacht werden door de medewerkers van Stage Entertainment. Na een heerlijk diner met cast, crew, creatives en theatercollega's werden we verzocht om naar de vergaderruimte te gaan om daar de marketingpresentatie bij te wonen. Hier werden we toegesproken door Albert Verlinde en verschillende marketingmedewerkers van Stage Entertainment, die allen met veel enthousiasme en trots vertelden wat ze allemaal nog in petto hadden voor Ciske de Rat de Musical. Want wat is deze productie toch bijzonder en wat is het toch uniek dat Danny De Munk nog één keer op het podium zal verschijnen als Ciske de Rat en daarna definitief afscheid gaat nemen van ‘de rol van zijn leven.’

Vol goede ideeën en opgedane inspiratie kletsten we nog even na met elkaar. Toen was het moment plotseling daar: samen met de creatives, vrienden en familie van de cast en theatercollega's gingen we naar de zaal, waar we als eerste van heel Nederland kennis mochten gaan maken met de nieuwe versie van Ciske de Rat de Musical. Hoe bijzonder! Na een kort welkomstwoord van regisseur Paul Eenens en van directeur Albert Verlinde, gingen de lampen uit, de spots aan en het doek open. Vanaf dat moment was het één en al genieten geblazen.

Na het zien van deze voorstelling zijn wij ervan overtuigd dat u deze productie absoluut niet mag missen dit seizoen. Door de nieuwe regie, cast en decor is de voorstelling verfrissend, maar toch herkenbaar en meeslepend. Het is een tijdloze en ontroerende oer-Hollandse musical, waarin u nog één keer de kans krijgt om Danny de Munk te zien schitteren in zijn rol als Ciske de Rat en met een nieuwe generatie Ciske's die u zeker in uw hart zult gaan sluiten. Dit hebben wij in ieder geval zeker gedaan.

Ciske de Rat de Musical is van 9 tot en met 14 mei 2017 te zien in Zwolse theaters. Meer informatie over de voorstelling vindt u hier.

Neem ook eens een kijkje bij: .


diagonale streep Uitgelicht

ndt2

Nederlands Dans Theater 2

Sum Thoughts
do 29 mrt 20.00 uur

informatie Meer info

Robin Hood | Toneelgroep Oostpool - Anti-sprookje voor volwassenen

Robin Hood | Toneelgroep Oostpool

Anti-sprookje voor volwassenen
wo 11 apr 20.00 uur

informatie Meer info

Showponies - De Alex Klaasen Revue

Showponies

De Alex Klaasen Revue
za 2 jun 20.00 uur

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Nieuwe expositie in Schouwburg Odeon

Expositie scènefotografie Toneelgroep Oostpool in Schouwburg Odeon

21 maart t/m 16 april 2018

kalender do 22 maart 2018

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op