Club Cele i.s.m. De Stadsbeweging - Provincie Overijssel: De Stadscheque

Club Cele en de Stadsbeweging werken samen aan beweging in de stad!

kalender di 28 maart

Club Cele zet in samenwerking met de Stadsbeweging van Provincie Overijssel, de stad in beweging.

Zwolle nog leefbaarder en vitaler maken met vernieuwende ideeën op het gebied van voedsel in de breedste zin, hoe doe je dat? Dat laten wij graag aan jou over!


Voor het Stadscafe 'De Hongerige Stad Zwolle' is Club Cele op zoek naar vernieuwende ideeën op het gebied van voedsel in de breedste zin. Hoe kan je Zwolle nog leefbaarder en vitaler maken? Heb je een concept of een (onaf) idee dat je wilt delen? Hoop je hiermee Zwolle een stukje gezonder of leuker te maken? Dan is dit je kans! Geef jouw idee op en verdien een Stadscheque tijdens het Stadscafe beschikbaar gesteld door de Stadsbeweging. Presenteer jij binnenkort je idee aan de jury?

Wat is De Stadsbeweging?
De Stadsbeweging is een beweging in Overijsselse (binnen)steden waarbij actieve inwoners en ondernemers hun tijd en energie inzetten omdat ze hun eigen stad en omgeving willen verbeteren. Zij ontwikkelen goede oplossingen voor leegstand, veroorzakebeweging in de stad of hebben creatieve ideeën over een inclusievere stad. Daarmee dragen zij bij aan de vitaliteit, leefbaarheid en identiteit van de (binnen)stad.

Wat is de Hongerige Stad Zwolle?
De Hongerige Stad Zwolle is een programmalijn van Club Cele bij het Stadscafé. Samen met Stichting Zwols Architectuur Podium en de Stadsbeweging Overijssel verkennen we de relatie tussen voedsel en stad. Maak je klaar voor interessante lezingen, films en excursies en ontdek het antwoord op de vraag: hoe kan voedsel nieuwe verbindingen in de stad maken? De pitches op het gebied van voedsel voor de stadscheque zijn ook onderdeel van De Hongerige Stad Zwolle.

Hoe kun je een stadscheque verdienen?
1) Meld je pitch met het thema voedsel aan bij redactie@clubcele.nl o.v.v. "pitchen voor de Stadcheque" met een korte omschrijving van je idee en je ontvangt een datum wanneer je kunt pitchen. De jury beoordeelt dan of jij jouw idee mag komen pitchen bij Club Cele!
2) Kom jouw idee in 2 minuten pitchen bij Club Cele Stadscafé i.s.m. ZAP en maak kans op een bedrag van 500 tot 2500 euro of ondersteuning in een andere vorm [denk hierbij aan redactionele steun, een frisse blik of een antwoord op de hulpvraag].
3) Het publiek van het Stadscafé mag vragen stellen en een vakkundige jury beoordeelt of jouw idee een Stadscheque of andere ondersteuning verdient, dus je weet gelijk of je in aanmerking komt.

En dan?
Een vakkundige jury beoordeelt jouw pitch. Het enige wat wij aan jou vragen is om een goede pitch te geven met het thema voedsel, waarin je goed verwoord waarom jij of jouw groep de stadscheque of andere ondersteuning zou moeten ontvangen! Vergeet niet te vermelden hoe jij of jouw groep de stad in beweging zet.

Als je de stadscheque of andere ondersteuning hebt gekregen, vragen we je daarnaast binnen twee maanden na het verkrijgen van de cheque bij Club Cele langs te komen om de voortgang te delen met gasten en publiek van het Stadscafe. Zo maak je de stad een beetje beter of mooier en krijg jij de kans om van denken naar doen te komen. Wie weet betrek je zo ook nog meer mensen om zich aan te sluiten en aan de slag te gaan. Win, win dus!

Kortom: heb jij een goed idee op het gebied van voedsel dat bijdraagt aan de leefbaarheid van de binnenstad van Zwolle? Zoek je nog een duwtje in de rug of loopt je project vast in de conceptfase? Of ben je toe aan de next level in je project? Dan biedt de Stadscheque voor jou de uitkomst.

Interesse?
Mail jouw verzoek om te pitchen naar redactie@clubcele.nl o.v.v. "Pitchen voor de Stadcheque" en zet alvast de tweede dinsdag van elke maand in je agenda: Stadscafé!

Neem ook eens een kijkje bij: .


nieuws diagonale streep Club cele blog

Club Cele | Spoken Word: Powervrouw - Johan Bos

Spoken Word: Powervrouw

Door leercollega Johan Bos

kalender ma 15 april 2019

informatie Meer lezen

Volg club cele op

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op