Veilig naar het theater

richtlijnen rondom het bezoek aan voorstellingen

kalender wo 1 juli

We volgen bij alle activiteiten nauwgezet de richtlijnen van de regering en het RIVM. Dat betekent dat er in en rond de gebouwen is nagedacht over hygiëne en looproutes, zowel voor u als cast en crew, zodat we u op een veilige en gastvrije manier kunnen verwelkomen. Vanwege de coronamaatregelen is het programma altijd onder voorbehoud: bij gezondheidsklachten van een acteur wordt een voorstelling geannuleerd en krijgt u het geld van de reeds gekochte kaarten terug. Koop u kaartje van tevoren online via www.zwolsetheaters.nl of bel met 0900 - 1435 (€0,45 / minuut) dagelijks van 10.00 uur - 21.00 uur. (in het weekend tot 20.00 uur)

Uw bezoek

• Bij aankomst doen we een gezondheidscheck middels een kort vraaggesprekje. Klik hier voor een online gezondheidscheck.

• We hebben duidelijk zichtbare looproutes gecreëerd, zodat er zo min mogelijk oponthoud ontstaat.

• Houd 1,5 meter afstand van andere personen.

• Er zijn op verschillende plekken in en om onze gebouwen hygiënische middelen beschikbaar, zoals desinfecterende handgel.

• Onze garderobe is gesloten. Uw jas mag daarom mee de zaal in worden genomen, en over of onder uw eigen stoel geplaatst worden.

• Het drankje dat middels de servicetoeslag inbegrepen is in de kaartprijs, wordt voorafgaand aan de voorstelling geschonken. U mag het drankje mee de zaal in nemen.

• Onze gastheren en gastvrouwen lichten u gedurende het bezoek graag zaken toe, mocht er onduidelijkheid bestaan. We vragen u de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

• Kom niet naar het theater als je verkoudheidsklachten of griepverschijnselen hebt. Ook als iemand uit uw huishouden verkoudheidsklachten of griepverschijnselen heeft, verzoeken we u dringend om thuis te blijven. We behouden ons het recht je de toegang te weigeren in het geval u (lichte) gezondheidsklachten heeft. U kunt contact opnemen met info@zwolsetheaters.nl. In dat geval kunt u uw geld terugkrijgen, u kunt (een gedeelte van) het aankoopbedrag doneren of u kiest voor een voucher.

In de zaal
• De beschikbare stoelen in onze zalen hebben altijd een afstand van minimaal 1,5 meter tot elkaar.

• Op uw ticket staat een rijnummer vermeld. U wordt op de dag/avond van de voorstelling door een medewerker van Zwolse theaters geplaceerd in desbetreffende rij.

• Je kunt alleen naast elkaar zitten als je tot hetzelfde huishouden behoort of een sociale eenheid vormt. Kom je met iemand waarmee je geen huishouden vormt? Bestel je kaarten dan apart, zodat ook wij weten dat er tussen jullie stoelen 1,5 meter afstand nodig is.

• Onze garderobe is gesloten. Uw jas mag daarom mee de zaal in worden genomen, en over of onder uw eigen stoel geplaatst worden.

• U word door medewerkers van Zwolse theaters begeleid bij zowel het binnenkomen en verlaten van de zaal. Het verlaten van de zaal tijdens een voorstelling is niet mogelijk.

• Ga niet staan bij het slotapplaus en wacht na de voorstelling op instructies van het personeel om de zaal te verlaten.

Gezondheidsklachten
Heeft u kaarten gekocht voor een voorstelling en heeft u één of meer van de onderstaande gezondheidsklachten?
   - Niezen
   - Keelpijn
   - Loopneus
   - Hoesten
   - Verhoging
Het is dan helaas niet toegestaan om de voorstelling te bezoeken. U kunt contact opnemen met info@zwolsetheaters.nl. In dat geval kunt u uw geld terugkrijgen, u kunt (een gedeelte van) het aankoopbedrag doneren of u kiest voor een voucher.

Bewaar je ticket, geniet later
Met Bewaar je ticket, geniet later hoopt de sector dat houders van tickets hun bezoek aan hun favoriete podium of event uitstellen. Daardoor kan de culturele sector en de sport de grote economische klap die hen treft door de coronacrisis opvangen. Lees hier meer informatie over de voucherregeling

 

 

 

 

Neem ook eens een kijkje bij: .


diagonale streep Uitgelicht

Murder Ballad - Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor

Murder Ballad

Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor
do 22 okt
19.30
21.30

informatie Meer info

Scapino Ballet - The Great Bean

Scapino Ballet

The Great Bean
do 3 dec
19.00
21.00

informatie Meer info

CLASSSH - i.s.m. Phion en Hedon met DJ

CLASSSH

i.s.m. Phion en Hedon met DJ
vr 9 okt 20.30 uur

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Cultureel Zwolle speelt Open Kaart

Cultureel Zwolle speelt

Open Kaart

kalender do 30 juli 2020

informatie Lees meer

Algemene nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)
dagelijks 10.00 uur - 21.00 uur (weekend tot 20.00 uur)

Kassa Schouwburg Odeon en Theater De Spiegel
Gesloten wegens Coronamaatregelen

Koop uw kaarten via www.zwolsetheaters.nl
of via de app van Ticketmatic in de

Android Play store 
iOS Apple App store
(de veiligste en snelste manier van kaarten kopen)

favoriet van Volg ons op

Contact

info@zwolsetheaters.nl

  WhatsApp (ma-vr 10.00 - 19.00 uur)