Studenten Deltion College exposeren in Schouwburg Odeon

kalender di 4 juli

Van 6 tot en met 12 juli exposeren ruim tachtig studenten Grafische Vormgeving, Fotografie en Video, Animatie & Audiovisuele Vormgeving en Art en Design van het Deltion College hun eindexamenwerk in Café Foyé van Schouwburg Odeon. De expositie maakt onderdeel uit van de Langhuis Talent Award.

Examenopdracht
De studenten kregen verschillende examenopdrachten. Van het ontwerpen van een vernieuwend avonturenpark met bijbehorende mockups tot het maken van een documentaire over het thema Game Changer. En van een fotografieopdracht voor de World Press fototentoonstelling tot het maken van een videographic voor het tijdschrift Kijk. De expositie wordt woensdag 5 juli om 16.00 uur geopend in aanwezigheid van familie en vrienden.

Langhuis Talent Award
Kunstruimte Het Langhuis verbindt voor het tweede achtereenvolgende jaar de ‘Langhuis Talent Award' aan alle examenexposities van creatieve opleidingen in Zwolle. Begin juli staat de binnenstad van Zwolle bol van het talent. Dan tonen maar liefst vier onderwijsinstellingen hun eindexamenpresentaties. Het Deltion College stelt van 6 t/m 12 juli tentoon in Schouwburg Odeon en in het prachtig gerenoveerde Celehuis boven de Herman Brood Experience. Artez Hogeschool voor de Kunsten laat werk van al haar afstudeerders zien in de Grote Kerk (6 t/m 16 juli). Cibap Vakschool voor verbeelding presenteert in Museum de Fundatie (27 juni t/m 16 juli) en in het Zwolse Stadhuis (5 t/m 13 juli). Het werk van studenten Industrieel Product Ontwerp en Bouwkunde van Hogeschool Windesheim is tot slot van 4 t/m 10 juli te zien in Kunstruimte Het Langhuis. 

Podium creatief talent
Kunstruimte Het Langhuis wil met de Award het belang van creatief talentontwikkeling in de stad Zwolle onderstrepen en heeft daarom samen met de verschillende onderwijsinstellingen deze prijs in het leven geroepen. Een onafhankelijke jury zal op 12 juli de winnaars bekendmaken. Het werk van de twintig genomineerden en de vier uiteindelijke winnaars zal van 19 juli t/m 13 augustus in Kunstruimte Het Langhuis te zien zijn.

Neem ook eens een kijkje bij: .


diagonale streep Uitgelicht

De wereld volgens John - Het Nationale Theater

De wereld volgens John

Het Nationale Theater
di 28 mei 20.00 uur

informatie Meer info

Best of Broadway - met Stanley Burleson, Willemijn Verkaik e.a.

Best of Broadway

met Stanley Burleson, Willemijn Verkaik e.a.
wo 29 mei 20.00 uur

informatie Meer info

Single Camping, de kampeerkomedie van 2019 - met Tjitske Reidinga, Peter Blok e.a.

Single Camping, de kampeerkomedie van 2019

met Tjitske Reidinga, Peter Blok e.a.
22 t/m 23 mei

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Het Nationale Theater speelt met vuur in ‘De wereld volgens John’

Het Nationale Theater speelt met vuur in ‘De wereld volgens John’

28 mei in Schouwburg Odeon

kalender di 30 april 2019

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op