Dakar van de Ploeg bezocht Wonderland

Introdans Ensemble voor de jeugd

kalender za 12 maart

Introdans is een dansgroep van 13 mensen, sommige dansers komen uit andere landen. Er waren 5 afzonderlijke stukken, het langste stuk heet What Good Would The Moon Be. De andere stukken heten Crucible, Pond, Malasangre en Swingle Sisters. Alles bij elkaar duurt het 2 uur. Alle stukken zijn heel verschillend.

Het eerste stuk (What good would the moon be) had een groot houten decor (dat moesten kartonnen dozen voorstellen), er was ook een hele grote kast. De dansers dansten in de kast en met zaklampen. Het zag er  licht en makkelijk uit, maar het was heel mooi symmetrisch en met mooie muziek.

Crucible: door spiegels en lichteffecten zie je de dansers zonder ze écht te zien. Er is mooie muziek bij, een beetje magisch.

Pond: het ziet eruit alsof de dansers onder water zijn. Ze hebben kleurige pakken aan en rijden op kleine kussentjes rond. De muziek vond ik spannend.

Het mooiste stuk vind ik Malasangre: op muziek van een Cubaanse zangeres dansen de dansers in rokjes op het podium met 8000 vlinders. Het is heel vurig.

Het laatste stuk (Swingle Sisters) wordt gedanst door 3 danseressen. Ik verklap er niet veel over, maar het  gaat over eten en ik vond het heel grappig.

Meer info.

Neem ook eens een kijkje bij: .


digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op