Tip van de programmeur; de Great Catch - A Fresh Taste Of Circus | De Circuscoalitie

kalender do 24 juni

Donderdag 1 juli kunt u genieten van drie jonge, zeer getalenteerde circusacts, opgeleid aan de circushogescholen in Tilburg en Rotterdam. U ziet deze avond drie interessante en spannende acts, die niet alleen virtuositeit laten zien, maar ook allemaal een verhaal vertellen. Twee van de drie talenten heb ik een tijd terug al mogen bewonderen op het Circusstad Festival in Rotterdam en op het Theaterfestival de Boulevard in Den Bosch. In Rotterdam heb ik erg moeten lachen om de humoristische trapeze-act van La Campistany. Júlia Campistany speelt op een virtuoze manier met het thema falen. De fijne live muziek maakt het helemaal af.

TeaTime Company viel me op in Den Bosch doordat hun spel met stokken en evenwicht heel spannend is om naar te kijken. Dit trio bestaat uit twee acrobaten en één danser. Deze combinatie werkt erg goed, ook doordat ze alle drie een flinke dosis humor in huis hebben.

Zelf ben ik ook nog erg benieuwd naar de derde jongleer-act van Liza van Brakel, die met de kegels haar opwachting maakt op het toneel. Donderdag 1 juli staat dus in het teken van deze mooie bundeling van innovatief Nederlands circustalent, dat ongetwijfeld nieuwsgierig maakt naar meer! aldus Programmeur Joy Kreiken.

Neem ook eens een kijkje bij: Frank & Rene Groothof.


Algemene nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)
dagelijks 10.00 uur - 20.00 uur 

Kassa Schouwburg Odeon
Dagelijks geopend vanaf 10.00 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling

favoriet van Volg ons op

Contact

info@zwolsetheaters.nl

  WhatsApp (ma-vr 10.00 - 18.00 uur)

Bewaar uw kaarten in de app van Ticketmatic

Android Play store 
iOS Apple App store
(de veiligste en snelste manier van kaarten kopen)