Wij verbouwen deze zomer!

kalender do 20 juli

Theater de Spiegel, al zeventien jaar een groots huis voor podiumkunsten en vooral: een plek van ons samen. Ons theater aan het Spinhuisplein in Zwolle is toe aan onderhoud en vernieuwing en daarom gaan we deze zomer verbouwen. Op woensdagavond 27 september heropenen we de vernieuwde Spiegel met een Grand Opening. Ook de keuken van Café Foyé in Schouwburg Odeon krijgt een nieuwe look and feel en is daarom deze zomer (deels) gesloten.

Het theater. Van oudsher een plek waar mensen samenkomen. Om de verhalen die er verteld worden te horen, zien en beleven. Alles wat de wereld raakt en bezighoudt, vindt z’n weg naar de planken. Als theater hebben we diepe wortels in Zwolle, stevige uitlopers in de regio en wijdverbreide vertakkingen over het land. We faciliteren hier de kunsten en ontmoeting, regisseren gesprekken en agenderen thema’s. Hier. Onze plek, ieders plek. Uw Plek. En daarom blijven wij investeren in onderhoud en vernieuwing van Theater de Spiegel en Schouwburg Odeon.

Vernieuwing van de Spiegel
Het theater sluit tijdelijk haar deuren vanaf maandag 17 juli. Direct na de hitmusical Grease is de verbouwing gestart. Denk aan renovatie van de ruim 940 theaterstoelen, een nieuwe geluidsinstallatie, vloerbedekking, een andere plek voor de garderobe én een nieuwe showtrap in de foyer.

De verbouwing is noodzakelijk, maar kost uiteraard een hoop geld. Daarbij hebben veel personen en organisaties mee geholpen, door te investeren in de renovatie van (hun eigen) stoel(en)! In totaal is er € 405.000,- opgehaald en daar zijn wij als Zwolse theaters enorm dankbaar voor.

Komt u naar de Grand Opening?
Naar verwachting is maandag 18 september, tijdens de Uitreiking van de Cultuurprijs Overijssel 2023, de eerste avond dat wij weer gasten kunnen ontvangen in Theater de Spiegel. Op woensdagavond 27 september is de verbouwing gereed en vieren we dit met een feestelijke opening. Een avond vol theater, met o.a. voorproefjes van het nieuwe seizoen. U bent uitgenodigd! Reserveer alvast uw plaats via zwolsetheaters.nl/grand-opening

Zomersluiting Schouwburg Odeon
Schouwburg Odeon, met haar 184 jaar de een na oudste schouwburg van Nederland, sluit tussen 31 juli en 28 augustus haar deuren. Wij gebruiken deze weken om de keuken van Café Foyé te vernieuwen en, onder leiding van chef-kok Remko Poppe, komt er een verrassende nieuwe menukaart. Uiteraard is in deze periode Filmtheater Fraterhuis wel toegankelijk. De deur van Schouwburg Odeon gaat 45 minuten voorafgaand aan filmvoorstellingen open.

Contact
Heeft u vragen of wilt u iets aan ons kwijt omtrent de verbouwing? Wij horen het graag via info@zwolsetheaters.nl. Heeft u andere vragen? Bekijk zwolsetheaters.nl/contact voor de bereikbaarheid deze zomer.

Neem ook eens een kijkje bij: .


diagonale streep Uitgelicht

Philippe Geubels - Geubels in bad

Philippe Geubels

Geubels in bad
20 t/m 22 mrt

informatie Meer info

Bert Visscher - Dat zie je een ander niet doen | reprise

Bert Visscher

Dat zie je een ander niet doen | reprise
19 t/m 20 dec

informatie Meer info

Claudia de Breij - Wat als

Claudia de Breij

Wat als
17 t/m 19 apr

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Verbouwing Café Foyé in Schouwburg Odeon afgerond

Verbouwing Café Foyé in Schouwburg Odeon afgerond

Café Foyé geeft restaurantgast meer ruimte en rust

kalender do 14 september 2023

informatie Lees meer

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen, waarin ik wekelijks op de hoogte gehouden word van het nieuws rond Zwolse theaters en haar activiteiten.

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)
dagelijks 10.00 uur - 20.00 uur

Kassa Schouwburg Odeon
dinsdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur
Vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling

favoriet van Volg ons op

Contact

info@zwolsetheaters.nl

Bewaar uw kaarten in de app van Ticketmatic:
Android Play store 
iOS Apple App store
(de veiligste en snelste manier van kaarten bewaren)

Lees hier onze Privacyverklaring.