club cele diagonale streep Club Cele

Coronavirus: Club Cele zet óók online de stad in beweging!

Club Cele en Zwolse theaters volgen de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, overheid en Gemeente Zwolle met betrekking tot het coronavirus. Vanwege de recente ontwikkelingen in Nederland rond de verspreiding van het coronavirus heeft de regering bekend gemaakt dat alle evenementen zijn verboden. We zijn daarom genoodzaakt om de fysieke Club Cele evenementen tot 1 juni te annuleren.

In deze tijd van sociale distantiëring is het nóg belangrijker om de verbinding op te zoeken. Daarom zet Club Cele óók online de stad online in beweging! Vanaf 14 april kun je digitaal meedoen met Club Cele via Zoom.

Club Cele zet de stad in beweging

Club Cele is een dynamische ontmoetingsplek voor verrassende verbindingen. De programmering is veelzijdig: van stadsgesprek tot theatercollege en van Café 02 tot VPRO Tegenlicht Meet Up. Hier kunnen inwoners van de brede regio Zwolle terecht om informatie en inspiratie te halen én te brengen. Zij ontmoeten elkaar op basis van thema's, onderwerpen en interessegebieden en enthousiasmeren elkaar om samen te aan de slag te gaan. Club Cele zet de stad in beweging en is het vertrekpunt van idee naar realisatie.

Weten wat Club Cele veroorzaakt in regio Zwolle? Klik hier voor meer.

Ontmoet elkaar bij Club Cele, praat over thema’s in de stad en kom samen in actie om ideeën te realiseren!
Meld je aan via de bestel-button bij het programma. Toegang is gratis.

Er zijn geen resultaten gevonden.

nieuws diagonale streep Club cele blog

What the fuck, praat gewoon Nederlands

What the fuck, praat gewoon Nederlands

Door Lieneke Bisschop

kalender do 13 februari 2020

informatie Meer lezen

Volg club cele op

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op