Congressen & vergaderen

Maatwerk

Een congres is hét middel om uw collega´s of zakenrelaties te informeren over uw werkzaamheden, ontwikkelingen in de branche en welke doelen u heeft. Kennisoverdracht is waar het om draait! Bij het organiseren van een congres komt veel kijken. Uw gasten maken tijd vrij in hun agenda en u stelt zich waarschijnlijk vooraf de vraag “Hoe verdien ik mijn investering in tijd en geld terug?” Naast de keuze van het onderwerp en de sprekers, is het ook belangrijk om de doelen helder te hebben die u met uw congres wilt bereiken.

Samen met u

U, als organisator, weet precies hoe het congres er uit moet zien. Wij helpen u graag bij de realisatie van uw wensen. Sterker nog, u kunt ons ook de opdracht geven om alles te regelen. Samen met onze ervaren medewerkers organiseert u het congres, symposium of de productpresentatie. Wij nemen plaats naast u op de organisatiestoel. Indien gewenst adviseren wij u over welke dagvoorzitter het beste past bij uw boodschap én uw gasten. Wilt u uw gasten meer betrekken bij de sprekers? Dan plaatsen wij hen gewoon bij de sprekers op het podium. Is uw doelstelling ´de neuzen dezelfde kant op´, dan kan een cabaretgroep met een vleugje humor net dat laatste ´zetje´ geven. Ons technische team, met jarenlange theaterervaring, ondersteunt u in het voortraject en tijdens het congres.

Alles moet kloppen!

 

            


Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen, waarin ik wekelijks op de hoogte gehouden word van het nieuws rond Zwolse theaters en haar activiteiten.

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Contact

Afdeling Sales & Events

038 - 42 77 383
evenementen@zwolsetheaters.nl


favoriet van Volg ons op