Koffie & Klassiek op zondag

Een mooi begin van uw zondag!

Iedere maand op zondag kunt u in Schouwburg Odeon genieten van een klassiek concert. Internationale topsolisten, jong talent en de met een Edison Klassiek bekroonde Holland Baroque zullen u langs de schatkamers van de kamermuziek voeren. Om 11.00 uur kunt u genieten van een kopje koffie of thee en iets lekkers in Café Foyé. Om 11.30 uur begint het concert in de Dommerholtzaal of Hemminkzaal. De programma’s op de zondagochtend duren ongeveer een uur en de prijs is altijd €19,50 inclusief kopje koffie en iets lekkers!

Passe Partout aanbieding 4=5
Bezoekt u vier concerten in deze serie dan mag u een vijfde concert naar keuze gratis bezoeken. U koopt uw Passe Partout aan de kassa van Café Foyé, telefonisch via 0900-1435 (€0,45 / minuut) of via info@zwolsetheaters.nl.

Zo 07 oktober: Dutch Classical Talent - Rik Kuppen (piano)
In het programma zal poëzie samen met muziek elkaar op bijzondere wijze aanvullen en afwisselen. Rik Kuppen werd door de jury beloond met de titel ‘kleurenvirtuoos’. Programma:
Janáček, Op een overwoekerd padRachmaninov, Variaties op een thema van Chopin (dele; n) Prokofjev, Visions fugitives.

Zo 04 november: Holland Baroque & Giovanni Sollima
Het werk van Bach in een sprankelende en avontuurlijke dubbelbezetting, met Giovanni Sollima (cello en muzikale leiding) gevolgd door twee Cello concerti van Constanzi. Giovanni Sollima lééft voor de muzikale ontmoeting. Net als Holland Baroque, dat vorig jaar een Edison Klassiek van het publiek kreeg toegekend

Zo 09 december: Dutch Classical Talent - Maya Fridman (cello)
‘Hypnotiserend, een prachtige présence, een mystica.’ Het zijn veelbelovende omschrijvingen uit het juryrapport van Dutch Classical Talent. U kunt genieten van werken van Louis Andriessen, Peteris Vasks, Oene van Geel, Mohammed Fairouz, e.a.

Zo 20 januari: Meesterpianisten: de drie Laureaten van het Liszt Concour
Een gevarieerd programma met werken van Liszt en bewerkingen door Liszt van composities van Beethoven, Schubert en Wagner.

Zo 03 februari
: Dutch Classical Talent - Nuala Mc Kenna (cello)
Nuala McKenna heeft als jong talent al op de grote festivals en podia van de wereld gespeeld, in orkest- en kamermuziekverband. De Dutch Classical Talent jury was verbluft door haar intelligentie en vertelkunst. Een muzikale reis, met McKenna en haar prachtige Guarneri cello, die het publiek een nieuwe luisterervaring biedt. Nuala McKenna speelt werken van Bach, György Ligeti, Diego Ortiz, Benjamin Britten, e.a.

Zo 03 maart: Alma Quartet
In 2014 richtten vier jonge musici van het Koninklijk Concertgebouworkest het Alma Quartet op en verwierven meteen een reputatie als een van de meest opwindende strijkkwartetten van dit moment.
Programma:
Schulhoff, Strijkkwartet nr.1
Debussy, Strijkkwartet in g klein
Ravel, Strijkkwartet in F groot

Zo 31 maart: Dutch Classical Talent - Pieter van Loenen (viool)
Pieter van Loenen studeerde af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met een 10 met onderscheiding en ontving bovendien de Fock-medaille voor het beste eindexamen. Van Loenen ontwikkelt een voorstelling waarin hij een zeer persoonlijk, kwetsbaar programma verrijkt met een solodanser en filmbeelden.

Dutch Classical Talent
Dutch Classical Talent presenteert de grootste talenten, de markantste persoonlijkheden en de opvallendste avonturiers van de jongste generatie musici in Nederland. Dat levert een klein maar bont gezelschap op van saxofonisten, een pianist, een violist en een klassiek lied-duo. Aan het eind van het seizoen, na een tour langs elf nederlandse concertzalen, strijden de vier deelnemers in een finale in Tivoli-Vredenburg in Utrecht om de NPO Radio 4 Dutch Classical Talent Award. Maak kennis met deze sterren van de toekomst in een serie van vier concerten in Zwolse Theaters.

 

 


diagonale streep Uitgelicht

Limbo - Een bedwelmende mix van circus en acrobatiek

Limbo

Een bedwelmende mix van circus en acrobatiek
di 29 mei 20.00 uur

informatie Meer info

Nederlandse Reisopera - Der Fliegende Holländer

Nederlandse Reisopera

Der Fliegende Holländer
do 31 mei 19.30 uur

informatie Meer info

Opera Zuid - Un Ballo in Maschera

Opera Zuid

Un Ballo in Maschera
do 21 jun 19.30 uur

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Start kaartverkoop seizoen 18/19

De nieuwe programmagids is uit!

Kaartverkoop seizoen 18/19 start op zaterdag 26 mei om 10.00 uur

kalender vr 11 mei 2018

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op