Koffie & Klassiek op zondag

Een mooi begin van uw zondag!

Iedere eerste zondagochtend van de maand om 11.30 uur kunt u in Schouwburg Odeon genieten van een kamermuziekconcert. Internationale topsolisten, jong talent en een ensemble bestaande uit musici van het Koninklijk Concertgebouw Orkest zullen u langs de schatkamers van de kamermuziek voeren. Alleen in januari wijken we één keer van de zondag af om u meesterpianist Severin von Eckardstein te kunnen presenteren op woensdag 10 januari. Deze bijzondere pianist is ook te gast bij het concert van het Orkest van het Oosten op 16 september. De programma’s op de zondagochtend duren ongeveer een uur en de prijs is altijd €19,50 inclusief kopje koffie en iets lekkers!

Bezoek een heel theaterseizoen de koffieconcerten en geniet daarna van een heerlijke lunch in Café Foyé.

Zo 1 oktober: Julian Libeer, piano & Lorenzo Gatto, viool
Julien Libeer is door binnen -en buitenlandse pers geprezen als één van de meest markante muzikale persoonlijkheden van de jonge generatie. Gatto was een openbaring voor het grote publiek. Virtuoos, vrijmoedig en uiterst lyrisch waren de complimenten van de vakpers.

Zo 5 november: Dutch Classical Talent - Nadezda Filippova, piano
Nadezda Filippova heeft met haar 27 jaar al een reeks indrukwekkende successen geboekt. Haar brede oriëntatie weerspiegelt zich in een programma met klassieke, romantische en eigentijdse werken.

Zo 3 december: Camerata RCO
De musici van Camerata RCO spelen allemaal in het Koninklijk Concertgebouw Orkest. Het enorme plezier wat zij daaraan beleven willen ze graag uitbreiden door ook kamermuziek te spelen.

Wo 10 januari: Severin von Eckardstein piano
Severin von Eckardstein is een van de belangrijkste pianisten van onze tijd. Zijn sublieme techniek en gevoel voor poëzie houden je als luisteraar van begin tot eind in de ban.

Zo 4 februari: Dutch Classical Talent - Diamanda Dramm, viool
Diamanda Dramm overrompelde de jury van DCT met haar moeiteloze switch tussen oud en nieuw, puur solospel en zichzelf begeleidend met bass drums.

Zo 4 maart: Dutch Classcial Talent - Ardemus Quartet
Arno Bornkamp, die als geen ander oog en oor heeft voor de grootste saxofoontalenten, roemt het hoge niveau van de vier spelers. ‘Dat hoge speelniveau wordt ondersteund door een grote spelvreugde en een aanstekelijke muzikaliteit.’

Zo 8 april: Dutch Classical Talent - Raoul Steffani, zang & Daan Boertien, piano
Het duo kiest niet voor grote gebaren en drukke ensceneringen, maar voor de puurste emoties, rechtstreeks uit het hart. Daarmee het publiek raken, dat is de tijdloze missie van dit duo.

Zo 6 mei: Karin Strobos - sopraan, Daria van den Berken - piano & Felicia van der Ent - fluit
Een concert met dit trio brengt een aangename diversiteit in repertoire en bezetting. Van opera aria’s tot romantische sonates, van Rossini tot nieuw werk speciaal voor hen gecomponeerd.

Dutch Classical Talent
Dutch Classical Talent presenteert de grootste talenten, de markantste persoonlijkheden en de opvallendste avonturiers van de jongste generatie musici in Nederland. Dat levert een klein maar bont gezelschap op van saxofonisten, een pianist, een violist en een klassiek lied-duo. Aan het eind van het seizoen, na een tour langs elf nederlandse concertzalen, strijden de vier deelnemers in een finale in Tivoli-Vredenburg in Utrecht om de NPO Radio 4 Dutch Classical Talent Award. Maak kennis met deze sterren van de toekomst in een serie van vier concerten in Zwolse Theaters.

 

 


diagonale streep Uitgelicht

Robin Hood | Toneelgroep Oostpool - Anti-sprookje voor volwassenen

Robin Hood | Toneelgroep Oostpool

Anti-sprookje voor volwassenen
wo 11 apr 20.00 uur

informatie Meer info

Showponies - De Alex Klaasen Revue

Showponies

De Alex Klaasen Revue
za 2 jun 20.00 uur

informatie Meer info

ndt2

Nederlands Dans Theater 2

Sum Thoughts
do 29 mrt 20.00 uur

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Nieuwe expositie in Schouwburg Odeon

Expositie scènefotografie Toneelgroep Oostpool in Schouwburg Odeon

21 maart t/m 16 april 2018

kalender do 22 maart 2018

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op