Privacyverklaring Zwolse theaters

Update geldig per 25 mei 2018


Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies worden niet gebruikt om persoonsgegevens te verwerken.


Sla cookie instellingen op


Uw privacy is voor Zwolse theaters van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat we deze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Zwolse theaters doen met informatie die we van u hebben. Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Inez  van Kleef.

Gebruik van persoonsgegevens

Wanneer u gebruik maakt van één van de diensten van Zwolse theaters, ontvangen wij de volgende informatie van u:

  • Naam, adres en woonplaats (zgn. NAW-gegevens)
  • Telefoonnummer en e-mailadres
  • Betalingsgegevens
  • Geslacht en geboortedatum (wanneer u dit ingevuld heeft)
  • IP-adres

De wet noemt dit "persoonsgegevens" en zegt dat we die alleen mogen gebruiken als we precies uitleggen waarom. Dit leest u hieronder. Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is in de afspraak die we met u gemaakt hebben of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen, bijvoorbeeld als u heeft aangegeven de kaarten via de post te willen ontvangen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij. We bewaren deze informatie zo lang als nodig is om de bestelling af te handelen, en daarna tot 3 jaar (zakelijke relaties 5 jaar) na uw laatste contact met ons. Sommige informatie bewaren wij langer omdat dat van de wet moet. Wij moeten bijvoorbeeld bewijs van uw aankoop 7 jaar bewaren van de Belastingdienst.

Inspiratie

Wij willen u graag inspiratieberichten sturen over aanbiedingen en nieuw aanbod. Dit doen wij:

  • per post (via de programmagidsen)
  • per e-mail (via de inspiratiemails)
  • via social media

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze berichten. In elke vorm van communicatie staat hoe dat moet. Elke e- mail bevat een afmeldlink. En via Social Media kun u ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Via info@zwolsetheaters.nl kunt u aangeven of u wel of niet de programmagids van Zwolse theaters wilt ontvangen.

Contactformulier, Nieuwsbrieven en Servicemails

Met het contactformulier op de website kunt u ons vragen stellen of suggesties doen. Daarbij moet u bepaalde informatie invullen. Deze bewaren wij tot we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie gemakkelijk terugvinden.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, inspiratie, tips en informatie over Zwolse theaters en haar diensten. Deze aanmeldingen kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief of actiemail bevat een afmeldlink. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees, via de dubbele opt-in methode. Dit houdt in, dat als u zich aanmeld, deze aanmelding bevestigd moet worden via een naar u gestuurde e-mail.

Als u bij ons kaarten koopt voor een voorstelling, ontvangt u van ons servicemails. Dit betekent dat u 5 dagen voor uw bezoek informatie over uw geboekte voorstelling ontvangt, en op de avond na de voorstelling een bedankmail. Deze e-mails sturen wij vanuit dienstverlening. Als u deze mails niet wenst te ontvangen, dan kunt u zich op ieder moment voor deze e-mails afmelden via de afmeldlink die u onderaan onze e-mails kunt vinden.

Verstrekking aan derden

Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor onze dienst of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze organisaties kunnen soms uw persoonsgegevens inzien. Op onze website en in onze e-mails zijn bijvoorbeeld social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Nationale Theaterkassa

De Nationale Theaterkassa (NTK) verzorgt voor Zwolse theaters de telefonische kaartverkoop. Om die reden kunnen zij uw persoonsgegevens inzien en waar nodig aanpassen. Met de Nationale Theaterkassa hebben we een verwerkersovereenkomst gesloten, die garandeert dat zij zich, net als Zwolse theaters, houden aan de juiste uitvoering van de Privacywetgeving en welke gegevens zij wel en niet mogen inzien en verwerken.

Cookies

De website van Zwolse theaters maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt. Wanneer u onze dienst voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige opties in onze website werken dan niet goed meer. Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Zwolse theaters maakt gebruik van verschillende soorten cookies:

Functionele cookies:

Deze cookies zorgen er onder meer voor dat de producten die u aan uw winkelmandje toevoegt worden onthouden en opgeslagen. Het geven van een melding bij een onafgeronde bestelling, zodat u uw bestelling niet kwijtraakt. De informatie die u invult op de verschillende pagina's tijdens het afrekenen of bestellen wordt onthouden en u veilig kunt winkelen op de website van Zwolse theaters.

Analyticscookies:

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze dienst gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij hebben maatregelen getroffen die garanderen dat Google ervoor zorgt dat via uw IP-adres niet te achterhalen is van wie dit adres is.

Advertising- en trackingcoockies:

Advertisingcookies worden er voornamelijk voor geplaatst om ervoor te zorgen dat u net steeds dezelfde advertenties zien. Bedrijven kúnnen met deze cookies informatie over u ophalen en opslaan. Dit heeft niet onze voorkeur, maar wij hebben hier helaas geen invloed op.

Trackingcookies zijn cookies die individueel gedrag traceren en hierbij een profiel opstellen van de bezoeker. Bij deze cookies wordt een inbreuk op de privacy gedaan, omdat ze de website de mogelijkheid geven om de bezoeker te volgen. Met de vergaarde informatie worden er vervolgens advertenties aangeboden.

 

INTK

Het bedrijf INTK analyseert voor ons maandelijks het websitegedrag van onze bezoekers. Zij gebruiken hiervoor de gegevens van Google Analytics. INTK anonimiseert deze gegevens, zodat niet te achterhalen is welke personen bedoeld worden in de analyse.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. In ons register Gegevensverwerking 2018 kunt u lezen hoe wij uw privacy beschermen, deze is op te vragen bij Inez van Kleef.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum bovenaan dit document en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Drie jaar na uw laatste contact met ons worden uw gegevens automatisch omgezet zodat ze niet meer herleidbaar zijn naar u als persoon.

U heeft de volgende rechten:

  • U mag ons vragen uitleg te geven over welke gegevens we van u hebben en waarom
  • U mag te allen tijde uw precieze persoonsgegevens opvragen, aan (laten) passen of (laten) verwijderen
  • U mag uw toestemming voor het gebruiken en bewerken van uw persoonsgegevens te allen tijde intrekken
  • U mag uw gegevens laten anonimiseren of zodanig verwijderen dat het niet meer herleidbaar is tot u als persoon
  • U mag bezwaar maken tegen een bepaald gebruik van uw persoonsgegevens zoals:

              het volgen van uw bezoek op onze website (tracking via Cookies)
              het gebruiken van uw aankoopgegevens en voorkeuren om u specifieke voorstellingsinformatie te kunnen sturen

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Dit is de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze is te bereiken via telefoonnummer  088-1805250.

 

Contactgegevens

Zwolse theaters

Blijmarkt 25

8011 ND Zwolle

info@zwolsetheaters.nl

0900-1435 (Nationale Theaterkassa €0,45 per minuut)

Privacy Officer

Inez van Kleef

038-4288286

i.vankleef@zwolsetheaters.nl


diagonale streep Uitgelicht

Ellen ten Damme - Paris Berlin | Reprise

Ellen ten Damme

Paris Berlin | Reprise
zo 18 nov 20.00 uur

informatie Meer info

Momix - Opus Cactus

Momix

Opus Cactus
di 6 nov 20.00 uur

informatie Meer info

Theater Utrecht - Thuislozen

Theater Utrecht

Thuislozen
17 t/m 18 okt

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

In gesprek met theatermaker Adelheid Roosen en dakloze Jessica

In gesprek met theatermaker Adelheid Roosen en dakloze Jessica

Jessica: “Ik wil trots op mezelf kunnen zijn”

kalender ma 15 oktober 2018

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op