Aan tafel met ... Esther Groenenberg

Theaterdiner op het toneel van de Spiegel


kalender za 11 jul

aanvangstijd 19.00 tot 21.30 uur geen pauze

locatie Theater de Spiegel - grote zaal


Aan tafel met Esther Groenenberg!

Zwolse zangeres Esther Groenenberg staat aankomende weken vier avonden op de planken in Theater de Spiegel met een, zoals zij het zelf noemt, 'heerlijke show'. Aan tafel met Esther Groenenberg' is een theaterdiner waarin muzikale gastvrouw Esther op smakelijke wijze de thema's muziek en eten combineert. Samen met chef Remco Poppe van restaurant KEES stelde ze een muzikaal diner samen dat naadloos aansluit op de liedjes die ze gaat spelen. Ze wordt bijgestaan door Dirk Schreuders op bas en gitaar.  Zoete liedjes, zure teksten, buitenlandse gerechten, culinaire herinneringen & knapperige songs komen voorbij. En bent u nou altijd al benieuwd geweest naar hoe een champignon zou klinken als ie muziek zou zijn geweest? Wellicht wordt die vraag ook nog beantwoord. Aan tafel met Esther Groenenberg (en Dirk) staat garant voor een smaakvolle, geestige en ontroerende avond met goede muziek en lekker eten. Een zintuiglijk feest voor de liefhebber, die afgelopen maanden hongerig uit heeft gekeken naar een fijne avond uit.

Esther Groenenberg is zangeres, toetsenist & songwriter. In december sloot zij haar landelijke tour Back to the garden (een ode aan de vrouwelijke singer songwriters uit the seventies) af in een uitverkochte Hemminkzaal. Eerder tourde ze door het land met haar tribute aan Carole King. Ze schrijft zelf Nederlandse liedjes en werkt momenteel aan een in 2021 te verschijnen nieuw album. Hiervoor werkt ze samen met o.a. Bertolf en Daniel Lohues.

Dirk Schreuders is, naast rechterhand van Esther, bekend als de energieke en veelzijdige bassist van o.a. Erwin Nyhoff, Bertolf & Her Majesty (met hun ode aan Crosby, Stills, Nash & Young). 

Toegangsprijs is inclusief driegangendiner! 

Uiteraard zorgt Zwolse theaters ervoor dat uw bezoek veilig verloopt. We zorgen voor afstand, extra hygiënemaatregelen en een heldere routing. Voorafgaand aan de voorstelling sturen wij u meer informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften. Klik hier voor meer informatie.

Naam Vanaf
normaal € 49.50

De genoemde kaartprijzen zijn exclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Zwolse theaters speelt deze zomer!

Zwolse theaters speelt

Deuren Zwolse theaters vanaf 1 juni weer geopend voor publiek en makers

kalender vr 22 mei 2020

informatie Lees meer

Algemene nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)
dagelijks 10.00 uur - 15.00 uur

Kassa Schouwburg Odeon en Theater De Spiegel
Gesloten wegens Coronamaatregelen

Koop uw kaarten via www.zwolsetheaters.nl
of via de app van Ticketmatic in de

Android Play store 
iOS Apple App store
(de veiligste en snelste manier van kaarten kopen)

favoriet van Volg ons op

Contact

info@zwolsetheaters.nl

  WhatsApp (ma-vr 10.00 - 19.00 uur)