Op missie met Ruud Koornstra

Inspiratiesessie & Interactief gesprek met de Nationaal Energie Commissaris


kalender di 8 mei

aanvangstijd 20.00 tot 22.00 uur

locatie Odeon


Theatercollege | Club Cele gaat op missie met Ruud Koornstra!

"Van vieze naar schone energie, zo simpel is het eigenlijk."

Een energieneutrale stad, hoe doe je dat? Vraag het aan de Nationaal Energiecommisaris Ruud Koornstra en hij geeft je het antwoord. Want alleen afspraken maken over doelstellingen vindt hij niet genoeg. "Nederland moet een wereldwijde koploper zijn als het gaat over de energietransitie." stelt hij. Kortom, tijd om de boel eens goed op te schudden met een goede dosis energie. Tijdens dit theatercollege krijg jij te horen wat je nog niet wist op gebied van klimaat neutraliteit. Bovendien is verduurzamen sociaal verantwoord én financieel heel haalbaar volgens Ruud. Geen excuus meer dus, tijd om de stap te zetten naar een energie neutraal, fossielvrije omgeving door middel van duurzaam ondernemerschap. Wij zijn er klaar voor, Zwolle ook? Ga mee met Club Cele & Ruud Koornstra op missie!

Tijdens deze Meet Up worden we niet alleen geïnspireerd, er vindt ook een interactief nagesprek plaats. Stel vragen aan Ruud, ga in gesprek met het publiek en ga aan de slag.

Van Fossiel naar schoon in 2030 volgens Ruud Koornstra:

Club Cele Theatercollege 'Op Missie met Ruud Koornstra' vindt plaats op dinsdag 8 mei om 20.00 uur in Schouwburg Odeon, Blijmarkt 25. 

Naam Vanaf
Normaal € 0.00

Deel deze voorstelling via:

nieuws diagonale streep Club cele blog

Club Cele Blog Jolmer Versteegh Wat zet jou in beweging

Jolmer Versteeg: "Het vinden van verhalen in een stad of dorp en die omzetten in een voorstelling of andere kunstvorm zet mij in beweging."

kalender di 6 maart 2018

informatie Meer lezen

Volg club cele op

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op