Club Cele | Voedsel des Vaderlands deel IIII : hoe proeft de regio I Café O2

Geen pauzedrankje


kalender di 18 dec

aanvangstijd 20.30 tot 22.00 uur

locatie Odeon - Bovenfoyer


Waar komt jouw eten vandaan? Bij Club Cele’s Café O2 hebben wij het dit seizoen over Voedsel des Vaderlands: eten van Nederlandse bodem. We gaan op safari in de supermarkt, trekken langs boerderijen en tuinders in de regio en gaan bekijken wat de waarde van ons voedsel eigenlijk is. We produceren veel voedsel, maar waarom im- en exporteren? De keuze is reuze, maar moeten we dat wel willen? Daar kom je tijdens deze programmalijn achter.

De vierde editie van van Voedsel des Vaderlands gaat over hoe de regio proeft - natuurlijk valt er ook wat uit de regio te proeven. Meer informatie over de gasten en het programma volgt zo snel mogelijk.

Café O2 is jouw maandelijkse dosis zuurstof voor de geest. We nemen duurzame ontwikkelingen in Zwolle onder de loep en onderzoeken wat er écht speelt. Dat doen we samen met professionals en inwoners in een levendig stadsdebat. Hou jij van doen, denk dan mee!

Club Cele | Voedsel des Vaderlands deel llll: Hoe proeft de regio? vindt plaats op dinsdag 18 december om 20.30 uur in de Rabo foyer van de Zwolse Theaters [Blijmarkt 25].

Waar, wanneer, wie? 
Datum: 18 december 2018 om 20:30
Waar: Rabofoyer, Blijmarkt 25, Zwolle
Moderator: Martijn van Hese

De bovenfoyer is alleen per trap bereikbaar.

 

 

Naam Vanaf
Normaal € 0.00

nieuws diagonale streep Club cele blog

Blog: Boyan Slat op plasticjacht

Blog: Boyan Slat op plasticjacht

Boyan Slat op plastic jacht Club Cele VPRO-Tegenlicht Meet Up

kalender ma 29 oktober 2018

informatie Meer lezen

Volg club cele op

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op