Club Cele Jong | Waarom zijn we niet meer lief voor elkaar? | i.s.m. Theater Gnaffel

Geen pauzedrankje


kalender zo 23 sep

aanvangstijd 12.00 tot 12.45 uur

locatie Odeon - Bovenfoyer


Club Cele Jong | Waarom zijn we niet meer lief voor elkaar? | i.s.m. Theater Gnaffel

We leven in een wereld waarin we niet meer aardig voor elkaar zijn. Soms ben je het niet meer elkaar eens. Misschien heb jij het wel eens meegemaakt op in de klas of met je vrienden. Wij vragen ons af: moet iedereen het altijd met elkaar eens zijn? Kun je ook lief voor elkaar zijn, als je een andere mening hebt?

Dit gaan we samen met Theater Gnaffel bekijken. Zij maakten de voorstelling Het Bos Draaft Door. Zij maakten de voorstelling Het Bos Draaft Door. Met o.a. de acteurs uit de voorstelling, Joep Onderdelinden, Mark Haayema en Aniek Stokkers gaan onze twee jonge presentatoren in de dop, Sam en Pien, in gesprek over dit onderwerp en de voorstelling. Ook Regien Courtz, fractievoorzitter van de VVD in Overijssel, schuift aan.

In de voorstelling nodigt Presentator Twan in zijn populaire talkshow Het Bos Draaft Door elke dag een aantal prominente dieren uit. Samen zoeken ze naar oplossingen voor hedendaagse problemen. Wij mensen, zoals u en ik, weten niet meer zo goed hoe het moet. We rennen als een kip zonder kop alle kanten op. Maar welke kant moeten we echt op? Hoe gaan we met elkaar om? Wat kunnen wij mensen leren van het volgzame gedrag van Wolf het schaap? Kom erachter hoe fantasie de oplossing is voor u problemen en dilemma’s. Schaterlach en slik een traantje weg bij Het bos draaft doorrrrrr! Aan tafel!

De voorstelling speelt op zaterdag 22 september en zondag 23 september. Na de Meet Up kun je dus zo door naar de voorstelling. Wij zorgen voor een lekker broodje!

Club Cele zet de stad in beweging. Maar wie heeft de toekomst van die beweging? Juist, jongeren! Daarom is Club Cele Jong in het leven geroepen: we gaan samen met jou in gesprek over onderwerpen die binnen en buiten schooltijd spelen. Samen met Theater Gnaffel gaan we op zoek naar nieuwe ontmoetingen, leuke onderwerpen en nieuwsgierigheid. Daarbij werken we samen met jonge Zwolse presentatoren in de dop. Doe jij ook mee? Kom dan naar Club Cele Jong!

Club Cele Jong vindt plaats op zondag 23 september om 12.00 uur in de bovenfoyer van Odeon.

Deel deze voorstelling via:

nieuws diagonale streep Club cele blog

Club Cele blog leercollega Karlijn

Leercollega Karlijn in beweging

Wat vond ze van haar twintig weken stage?

kalender ma 2 juli 2018

informatie Meer lezen

Club Cele nieuwsbrief

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op