Club Cele op het Stadsfestival Zwolle

Geen pauzedrankje


kalender do 30 aug

aanvangstijd 16.00 uur

locatie Veldje naast de Spiegel

kalender vr 31 aug

aanvangstijd 13.00 uur

locatie Veldje naast de Spiegel

kalender za 1 sep

aanvangstijd 13.00 uur

locatie Veldje naast de Spiegel

kalender zo 2 sep

aanvangstijd 10.00 uur

locatie Veldje naast de Spiegel


Van donderdag 30 augustus tot en met zondag 2 september is de zevende editie van het Stadsfestival. Een meerdaags festival met een gevarieerd aanbod van muziek, theater, dans, opera, eten en drinken en dat zich afspeelt in Zwolle. Het festival tovert het Noordereiland, naast Theater De Spiegel, om tot een bruisend festivalterrein met theatertenten, restaurants, terrassen, bars, etc. Een plek waar iedereen wil zijn! Kijk op stadsfestival.nl voor de volledige programmering.

Het Stadsfestival is het allereerste festival van Nederland dat haar eigen muntjes maakt met plastic zwerfafval als grondstof! Plastic wordt vandaag de dag nog steeds gezien als wegwerpproduct. Zonde, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom zetten wij de eerste stap naar bewustwording: een gerecycled festivalmuntje op het Stadsfestival. Hiermee vragen we aandacht voor plastic afval als nieuwe grondstof. We ontwikkelen een ‘plastic straat’ waarmee wij tijdens het Stadsfestival plastic afval kunnen omzetten in een festivalmuntje. Plastic Fantastic!

Wat Club Cele gaat doen op het Stadsfestival, is nog even een verrassing. In dit evenement posten we binnenkort een tipje van de sluier!

Naam Vanaf
Normaal € 0.00
ticket Bestellen

Deel deze voorstelling via:

nieuws diagonale streep Club cele blog

Club Cele blog leercollega Karlijn

Leercollega Karlijn in beweging

Wat vond ze van haar twintig weken stage?

kalender ma 2 juli 2018

informatie Meer lezen

Volg club cele op

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op