Club Cele | Ons Basisinkomen I VPRO Tegenlicht Meet Up

Geen pauzedrankje


kalender di 27 nov

aanvangstijd 20.30 tot 22.00 uur

locatie Odeon - Bovenfoyer


VPRO Tegenlicht behandelt in de aflevering van 25 november het basisinkomen gaan we het in Deze Meet Up hebben over dit onderwerp. 'Het Basisinkomen staat sinds de introductie van historicus Rutger Bregman vijf jaar geleden op de politieke agenda. Veel Nederlandse steden kondigden experimenten aan. Bregman werd een veelgevraagd spreker over de hele wereld. Hoe staan we er nu voor? En hoe zorgen we ervoor dat het basisinkomen toekomstbestendig kan worden.' Naar aanleiding van de uitzending Ons Basisinkomen, gaan we kijken hoe dit nou in Zwolle zit.

Te gast is Anne van Dalen [Ervaringsdeskundige]. Ze heeft, net als Frans Kerver uit Groningen, een jaar lang een basisinkomen gecrowdfund gekregen.

Elke vierde dinsdag van de maand kun je bij Club Cele in de Zwolse Theaters terecht voor een VPRO Tegenlicht Meet Up. Club Cele inspireert de stad en is een vertrekpunt om te komen van denken naar doen met elkaar. 'We willen door middel van onze Tegenlicht Meet Ups het gesprek aangaan met de Zwollenaren en met hen napraten over de dringende onderwerpen die VPRO Tegenlicht aan de kaak stelt.' Een inhoudelijke avond neerzetten en het publiek hierbij betrekken zijn de twee voornaamste pijlers voor de Zwolse organisatoren.

Club Cele VPRO Tegenlicht Meet Up: Ons Basisinkomen vindt plaats op dinsdag 27 november in de Rabo Foyer om 20:30 uur.

Moderator: Gaetana Ferla.

De bovenfoyer is alleen per trap bereikbaar.

Naam Vanaf
Normaal € 0.00

nieuws diagonale streep Club cele blog

Blog: Boyan Slat op plasticjacht

Blog: Boyan Slat op plasticjacht

Boyan Slat op plastic jacht Club Cele VPRO-Tegenlicht Meet Up

kalender ma 29 oktober 2018

informatie Meer lezen

Volg club cele op

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op