Club Cele | Meet Up: Innovatie in Foodwaste | Chef's ®evolution | i.s.m. Rabobank IJsseldelta

Geen pauzedrankje


kalender zo 9 sep

aanvangstijd 10.30 tot 12.00 uur

locatie De Spiegel - Wijzonolfoyer


Club Cele is weer op het avant garde cuisine festival Chef's ®evolution In Zwolle, georganiseerd rondom de De Librije. Het is tijd om eens stil te staan bij innovatie in voedselverspilling. Wat gebeurt er eigenlijk op dit gebied in regio Zwolle en welke uitdagingen liggen nog voor ons? Daar gaan we het zondag 9 september over hebben.

Foodwaste, wat is dat eigenlijk? Trendwatchers Linda Hofman en Saar van der Spek vertellen over de facts and figures van voedselverspilling. Hoeveel gooien we weg? Hoe zit dat wereldwijd? Ook zetten we 9 september een aantal foodwastepionieren op een bijzondere manier in de spotlights. Weten wie? Hou Facebook en de website in de gaten! Daarbij kun je deelnemen aan de Foodwaste Quiz. Wie weet neem jij een mooie prijs mee naar huis als de winnaar! Zien we je daar?

Let op: het is een must om een (GRATIS) ticket voor dit evenement te bestellen.

Na drie succesvolle edities in 2012, 2014 en 2016 zal op zondag 9 en maandag 10 september 2018 de vierde editie van het Nederlandse Avant-garde Cuisine Festival plaatsvinden: ‘Chefs ®evolution’. Net als de voorgaande edities wordt het culinaire festival in en rondom De Librije en Theater de Spiegel te Zwolle georganiseerd door Jonnie en Thérèse Boer met hun team van De Librije in samenwerking met het team van Port Culinaire en Thomas & Carola Ruhl. Met dit festival willen zij gastronomisch genieten toegankelijk maken voor een breed publiek.

Naam Vanaf
Normaal € 0.00

Deel deze voorstelling via:

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Meisje gezocht voor in de voorstelling De Krijtkring

Meespelen in De Krijtkring van de Toneelmakerij?

We zoeken een meisje van ongeveer 10 jaar!

kalender ma 2 juli 2018

informatie Lees meer

Club Cele nieuwsbrief

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op