Meet Up: Robin Hood, Revolutionair of Rebel?

Club Cele i.s.m. Toneelgroep Oostpool


kalender di 3 apr

aanvangstijd 20.30 tot 22.00 uur

locatie Odeon - Bovenfoyer


Meet Up: Robin Hood, Revolutionair of Rebel?

"Er was eens en ze leefden nog lang en gelukkig... Nou, niet echt. Veeg het zand maar uit je ogen." Toneelgroep Oostpool gaat 3 april in gesprek bij Talk of the Town Zwolle in aanloop naar hun voorstelling 'Robin Hood'. Een anti-sprookje voor volwassenen. Verkleint het oprichten van een eigen samenleving ergens diep in het bos de kloof tussen arm en rijk, of wordt die juist groter? Wat is er nog over van Robin Hoods heldhaftige verleden, 800 jaar later? Wie zijn de Robin Hoods anno 2018?

Rebelleren kun je leren

Op één avond verandert de positie van de ooit zo revolutionaire man-in-maillot volledig. Robin Hood blijkt, tegen zijn zin in, deel te zijn geworden van het systeem waar hij zich al die jaren tegen heeft verzet en belandt in een existentiële crisis. Maak je op voor een theateravond waarin op humorvolle wijze de maatschappij onder de loep wordt genomen en verlaat gebrainwasht en rebellerend de zaal [bron: Toneelgroep Oostpool].

Programma

Wat als je ervoor kiest om je te ontrekken aan het systeem? Kan dat? Waar loop je tegenaan en wat lukt wel? Wie zijn de Robin Hoods van vandaag de dag? Losrukken van de maatschappij, maakt dat je een revolutionair of rebel? Een gesprek met gasten in publiek: schuilt er een Robin Hood in jou?

Te gast

Fanne Boland [Dramaturg Toneelgroep Oostpool]

Mirjam Burema [Mede-Initiatiefnemer Vereniging Aardhuis Olst]


Talk of the Town Zwolle | Revolutionair of Rebel vindt plaats op dinsdag 3 april om 20:30 uur in de bovenfoyer van Café Foyé.

De bovenfoyer is alleen per trap bereikbaar.

Naam Vanaf
Normaal € 0.00

Deel deze voorstelling via:

nieuws diagonale streep Club cele blog

Club Cele Blog Jolmer Versteegh Wat zet jou in beweging

Jolmer Versteeg: "Het vinden van verhalen in een stad of dorp en die omzetten in een voorstelling of andere kunstvorm zet mij in beweging."

kalender di 6 maart 2018

informatie Meer lezen

Volg club cele op

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op