Club Cele i.s.m. NS stations: Ontwerpatelier Stationshal Zwolle

Gemeente Zwolle | Stadsbeweging | ZAP

Geen pauzedrankje


kalender di 29 mei

aanvangstijd 20.00 tot 22.00 uur

locatie Stationshal Zwolle


Stel je voor: je mag alles doen wat je wilt met de Stationshal van Zwolle. Wat voor programma zou je interessant vinden? Waar zou jij aan mee willen werken? En dan niet éénmalig, maar voor een langere periode. Op elk moment van de dag en in elk seizoen. Hoe maak jij het wachten op de trein tot een feestje? Kies je voor een stilteruimte, laat je een korte film zien, of wil je het allebei? Is jouw droomstation klassiek of juist hypermodern?

Doe jij mee met het bedenken van invulling voor de Stationshal Zwolle?

NS Stations wil van de stationshal een kamer voor de stad maken! Daarom organiseert Club Cele i.s.m. NS Stations, gemeente Zwolle, De Stadsbeweging & ZAP een ontwerpatelier om invulling te geven aan de stationshal. We nodigen je graag uit om op 29 mei in de Stationshal van station Zwolle mee te ontwerpen aan de invulling van deze plek.

Maak Stationshal Zwolle tot een plek waar je prettig kunt wachten, ontspannen, ontmoeten en ontdekken, waar de spoorhistorie zichtbaar wordt, waar zowel jong als oud zich kan vermaken en waar de Zwolse culturele instellingen een plek kunnen hebben. Maak het een plek waar mensen worden uitgedaagd en geïnspireerd.

In het Ontwerpatelier op 29 mei gaan we ter plekke aan de slag met ideeën voor de invulling van de Stationshal Zwolle. Studenten, bewoners, interieur architecten, techneuten, timmermannen en timmervrouwen, horecamensen, art directors, culturele ondernemers, docenten, stadmakers en kunstenaars zijn van de partij. Jij toch ook?

Het Ontwerpatelier vindt plaats op 29 mei om 20:00 in de Stationshal van Zwolle.


Samen met:
Club Cele www.clubcele.nl
NS Stations www.nsstations.nl
De Stadsbeweging van Provincie Overijssel www.overijssel.nl
Gemeente Zwolle www.zwolle.nl
Stichting ZAP www.stichtingzap.nl

Gratis en gemakkelijk toegankelijk
Naam Vanaf
Normaal € 0.00

Deel deze voorstelling via:

nieuws diagonale streep Club cele blog

Club Cele Blog Berend Oosterhuis Wat zet jou in beweging

Berend Oosterhuis: "Ik word warm van mensen die het mooiste uit zichzelf willen halen. Ondanks, of dankzij, alles wat ze hebben meegemaakt."

kalender ma 16 april 2018

informatie Meer lezen

Volg club cele op

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op