Club Cele | Supermarktsurvival met teun van de keuken

Geen pauzedrankje


kalender do 29 nov

aanvangstijd 20.00 tot 22.00 uur

locatie Odeon - Bovenfoyer


Op donderdag 29 november bij Club Cele: Teun van de Keuken! Hij komt ons inspireren naar aanleiding van zijn nieuwe boek ‘De Supermarkt Survival Gids’ en houdt naderhand een signeersessie. Altijd al benieuwd hoe je nou de juiste keuze moet maken in de supermarkt? Bij Club Cele programmeren we dit seizoen programmalijnen over voedsel: De Hongerige Stad Zwolle en Voedsel des Vaderlands, waarbij we een voedselvisie voor regio Zwolle agenderen. Interessant? Dan wil je dit niet missen!

Journalist, columnist en programmamaker Teun van de Keuken helpt je de beste keuzes maken in de supermarkt. Teun van de Keuken is de best denkbare reisleider voor de supermarkt: de afgelopen jaren heeft hij enorm veel kennis opgedaan over de voedselindustrie en van die ‘insider tips’ kun jij nu profiteren. Teun voert je langs de belangrijkste bezienswaardigheden op de afdelingen van de grootgrutter en vertelt je waar je de grootste gevaren kunt verwachten.

Hij leert je ook van de gebaande paden af te wijken en door de marketingtaal op de verpakkingen heen te prikken zodat je nooit meer met onzinproducten thuiskomt: geen ambachtelijke fabrieksproducten volgens grootmoeders recept of ‘handgekookte’ chips uit een industriële ketel.

Kijk jij niet eens meer naar het etiket van de producten in je winkelmandje, omdat je door de E-nummers het bos niet meer kunt zien? Voor en na het theatercollege van Teun van de Keuken is er een mogelijkheid om zijn boek te kopen. Na het theatercollege zal er een signeersessie plaatsvinden door Teun. 

Teun is bekend van het razend populaire televisieprogramma Keuringsdienst van Waarde, zijn vaste plek bij Jinek en zijn columns in de Volkskrant. Op 29 november bij Club Cele in de Zwolse Theaters!

Club Cele | Op Supermarktsurvival met Teun van de Keuken vindt plaats op donderdag 29 november om 20.00 uur in de Rabo foyer van de Zwolse Theaters [Blijmarkt 25].

Vind je dit onderwerp interessant? Bekijk dan ook zeker onze programma's De Hongerige Stad Zwolle en Voedsel des Vaderlands!

Moderator: Martijn van Hese
Foto: Twitter Teun van de Keuken

nieuws diagonale streep Club cele blog

Blog: Boyan Slat op plasticjacht

Blog: Boyan Slat op plasticjacht

Boyan Slat op plastic jacht Club Cele VPRO-Tegenlicht Meet Up

kalender ma 29 oktober 2018

informatie Meer lezen

Club Cele nieuwsbrief

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op