Club Cele | Pionieren in de creatieve industrie

De ontwikkeling van jonge creatieven


kalender wo 30 mei

aanvangstijd 20.00 tot 22.00 uur

locatie Aan de stadsmuur (Pletterstraat)


De ontwikkeling van jonge creatieven

Na de succesvolle tweede editie van de Stem van de Creatieve industrie februari 2018 zijn we op de plek waar het een jaar geleden is gestart. In 2017 gaven we de aftrap voor meer ontmoetingen en gesprek in de brede creatieve industrie. Tijdens deze derde editie gaan we het hebben over pionieren en de jonge creatieven. De mensen die net hun opleiding hebben afgerond en op de arbeidsmarkt worden losgelaten. Hoe blijf je pionieren in de creatieve industrie?

Pionieren in de creatieve industrie
Op school krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen en word je ‘gepamperd’ maar je moet je ook na de school en studietijd kunnen blijven ontwikkelen. En niet onbelangrijk blijven spelen met de ruimte en in de ruimte.

Vanavond gaan we dieper in op twee onderwerpen. Het eerste onderwerp is onderwijsvernieuwing van de creatieve opleidingen. Sluit het huidige onderwijs aan op de vraag van de toekomst? Bestuurders, leerlingen, net afgestudeerden en docenten gaan met elkaar het gesprek aan over wat er anders kan in het Zwolse creatieve onderwijs. Het tweede onderwerp voor de avond, online netwerken met de Creative Council, maar dan in een fysieke en letterlijke setting. Om de werking van het platform te laten zien.


Voor wie?
Je bent een creatieve professional, student, bijna schoolverlater of al langer aan het pionieren? In welk vakgebied dan ook? Van architect tot toneelmaker, van ontwerper tot muzikant, van vastgoed ontwikkelaar tot interieur architect en alles daartussen, iedereen is welkom.

Wat willen we? Verbinding. Samen sta je sterker. Kennis uitwisselen en je netwerk uit te breiden, heb je anderen nodig. Met die gedachte gaan we op woensdag 30 mei in gesprek.

Kortom, het beloofd weer een mooie editie te worden. Noteer 30 mei in je agenda (20:00 - 22:00 uur) en kom naar: Aan de Stadsmuur (Pletterstraat) 8011 VG Zwolle. Wij nemen de creatieve industrie serieus, jij toch ook?

Naam Vanaf
Normaal € 0.00

Deel deze voorstelling via:

nieuws diagonale streep Club cele blog

Club Cele Blog Berend Oosterhuis Wat zet jou in beweging

Berend Oosterhuis: "Ik wordt warm van mensen die het mooiste uit zichzelf willen halen ondanks, of dankzij alles wat ze hebben meegemaakt."

kalender ma 16 april 2018

informatie Meer lezen

Volg club cele op

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op