Club Cele | Walk the Talk: het Engelenpad | Stadscafé

Geen pauzedrankje


kalender di 14 mei

aanvangstijd 19.30 tot 21.30 uur

locatie Odeon - rabo foyer


Walk the Talk: het Engelenpad | Stadscafé

Noteer alvast dinsdag 14 mei in je agenda en trek die stevige wandelschoenen uit de kast, want dan bewandelen we tijdens het Stadscafé het Engelenpad! Samen met onze gids, stedenbouwkundige van gemeente Zwolle Henk Snel, wandelen we van de Engel op de Grote Markt naar de IJssel. Practice what you preach, dus: walk the talk!

In het najaar van 2018 nam Henk Snel ons tijdens een Stadscafé mee in zijn wensen en dromen voor het Engelenpad. Ook als je niet bij deze inspiratiesessie was, heb je vast wel van dit Engelenpad gehoord: Henk heeft namelijk al op meerdere plekken in de stad zijn visie op het Engelenpad gedeeld. Op 14 mei gaan we dit pad daadwerkelijk bewandelen: wat is er allemaal gebeurd sinds de inspiratiesessie van Henk in december? Beleef het verhaal van Henk en zijn collega’s: stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en planologen.

Omdat Club Cele het belangrijk vindt om te doen wat we zeggen, nemen we je graag mee om het Engelenpad te bewandelen. We verzamelen om 19:30 in de Rabo Foyer, en dan lopen we samen van de engel op de Grote Markt naar de denkbeeldige engel bij de IJssel. Loop je met ons mee? Bestel dan snel je gratis ticket!

Waar, wanneer, wie? 
Datum: 14 mei om 19:30
Waar: Verzamelen in de Rabofoyer, Blijmarkt 25, Zwolle
Beeld: © Henk Snel, gemeente Zwolle

Dit vind je misschien ook interessant:
Bekijk hier de vorige edities van het Stadscafé

Naam Vanaf

nieuws diagonale streep Club cele blog

Club Cele | Café O2: Een gesprek in balans - Christel van Raaij

Een gesprek in balans

Een blog door bezoekster Christel van Raaij

kalender di 19 maart 2019

informatie Meer lezen

Club Cele nieuwsbrief

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op