VPRO Tegenlicht Meet Up: Een Zorgeloos Leven volgens Jos de Blok

Club Cele | Zwolle Inclusieve Stad?


kalender di 28 nov

aanvangstijd 20.30 uur

locatie Odeon - Bovenfoyer


Club Cele | VPRO Tegenlicht Meet Up: Zorgeloos Zwolle?

'Managen is flauwekul. Je moet mensen gewoon hun werk laten doen.' Jos de Blok heeft een beweging gestart in Nederland: zelfsturing in organisaties. Met Buurtzorg hervormt hij de manier van werken in de thuiszorg door zelforganiserende teams op pad te sturen. Naast meer gepersonaliseerde zorg, krijg je zo ook een meer efficiënte organisatie aan een lager prijskaartje. Wereldwijd is er aandacht voor de vraag hoe deze techniek bruikbaar is ter hervorming van de eigen sector. Maar hoe stel je concreet gezien deze transitie in? Wat zijn de voor - en nadelen van decentralisatie? Wat is het gouden ei van Jos de Blok?' [Bron: VPRO Tegenlicht].

Op dinsdag 28 november maken we deze vragen Zwols door in gesprek te gaan over een Zorgeloos Zwolle. Hoe zit het met Buurtzorg in de stad? En is dit voor iedereen? Een Meet Up voor iedereen die zich zorgen maakt of iedereen die zich geen zorgen wil maken.

Elke vierde dinsdag van de maand kun je bij Club Cele terecht voor de VPRO Tegenlicht Meet Up waarbij een aflevering uit het archief wordt gehaald, en we het gesprek aangaan . Tijdens de Meet Up wordt met experts en het aanwezige publiek verder gepraat, waar de uitzending ophoudt.

Moderator: Gaetana Ferla

Club Cele | VPRO Tegenlicht Meet Up vindt plaats op dinsdag 28 november om 20.30 uur in de bovenfoyer van Café Foyé [Blijmarkt 25]

Naam Vanaf
Normaal € 0.00

De genoemde kaartprijzen zijn exclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

Deel deze voorstelling via:

nieuws diagonale streep Meest gelezen

"Op het puntje van mijn stoel"

Collega Joy bezocht de voorstelling TERROR

"Op het puntje van mijn stoel"

kalender vr 20 oktober 2017

informatie Lees meer

Volg club cele op

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op