Club Cele | VPRO Tegenlicht Meet Up


kalender di 26 sep

aanvangstijd 20.30 uur

locatie Odeon - Bovenfoyer


Superfort Europa → Superfort Zwolle?

Voor wie is Zwolle inclusief? Moeten we de letterlijke en figuurlijke grenzen van de stad bewaken? En zijn er daardoor ook doelgroepen die worden buitengesloten? Tijdens de eerste VPRO Tegenlicht editie van het nieuwe seizoen, gaan we dat onderzoeken. We gaan in gesprek over Zwolle: is het voor iedereen?

Hoe is Zwolle bijvoorbeeld inclusief voor migranten, vluchtelingen, expats en toeristen? Mensen die hier misschien tijdelijk of (semi-)permanent zijn en niet altijd zichtbaar zijn, maar wel zeker aanwezig. Voelt Zwolle zich verbonden of heerst er een wij-zij gevoel? Moet er een (letterlijk of figuurlijk) hek om Zwolle, of blijft de stad open met mogelijkheden en kansen voor iedereen? Kom langs en praat mee!

Als je gekomen bent om mij te helpen,

dan verspil je je tijd,

maar als je gekomen bent omdat

jouw lot met het mijne verbonden is,

laten we dan samenwerken

- Lilla Watson -

Wil je de aflevering Superfort Europa terugkijken? Klik dan hier! Op dinsdag 26 september kun je om 19.00 uur de aflevering terugkijken op groot scherm in de bovenfoyer.

Club Cele | VPRO Tegenlicht Meet Up

Elke vierde dinsdag van de maand kun je bij Club Cele terecht voor de VPRO Tegenlicht Meet Up waarbij een aflevering uit het archief wordt gehaald, en we het gesprek aangaan . Tijdens de Meet Up wordt met experts en het aanwezige publiek verder gepraat, waar de uitzending ophoudt.

Club Cele | VPRO Tegenlicht Meet Up vindt plaats op dinsdag 26 september om 20.30 uur in de bovenfoyer van Café Foyé [Blijmarkt 25]

Naam Vanaf
Normaal € 0.00

De genoemde kaartprijzen zijn exclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

Deel deze voorstelling via:

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Interview met Yentl en De Boer

Interview met Yentl en De Boer

kalender di 15 augustus 2017

informatie Lees meer

Volg club cele op

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op