Club Cele Jong | Wat nou als je anders bent? | Leeftijd: 10-16 jaar

Geen pauzedrankje


kalender zo 10 feb

aanvangstijd 14.00 tot 14.45 uur

locatie Odeon - Rabo Foye


Bij Club Cele Jong gaan we het in 2019 hebben over het omgaan met vooroordelen. Want wat nou als je ‘anders dan anders’ bent? Je kunt anders dan je klasgenoten of vrienden zijn in je thuissituatie, omdat je ouders bijvoorbeeld gescheiden zijn en in andere steden wonen, of dat je twee moeders hebt, of dat één van je ouders doof is. Tijdens de eerste Club Cele Jong gaan we daarover in gesprek: wat als je thuissituatie afwijkt van de jongeren om je heen?

Te gast bij onze tafelheer- en dame Sam (14) en Pien (14) is Mariska van Beusichem, de stadspastor van Zwolle. Haar thuissituatie is ook anders dan anders, want ze is pastoor, getrouwd met een vrouw en heeft kinderen uit een vorige relatie met een man. Was het lastig om thuis, tijdens die grote veranderingen, met elkaar te communiceren? En hoe ging zij om met vooroordelen over haar gezin?

Deze editie van Club Cele Jong is geïnspireerd door de voorstelling Gandhi van Theater Gnaffel, die een week na Club Cele Jong in première gaat in de Zwolse Theaters op 16 en17 februari. De voorstelling gaat over Charlie en haar ouders die alleen maar ruzie maken. Ze horen haar niet meer en voelt zich heel alleen in deze strijd. Wat moet zij doen om écht gehoord te worden?

Club Cele zet de stad in beweging. Maar wie heeft de toekomst van die beweging? Juist, jongeren! Daarom is Club Cele Jong in het leven geroepen: we gaan samen met jou in gesprek over onderwerpen die binnen en buiten schooltijd spelen. Samen met Theater Gnaffel gaan we op zoek naar nieuwe ontmoetingen, leuke onderwerpen en nieuwsgierigheid. Daarbij werken we samen met jonge Zwolse presentatoren in de dop. Doe jij ook mee? Kom dan naar Club Cele Jong!

Alle jonge Club Cele gasten 8-14 jaar ontvangen een gratis kaartje voor de première van de voorstelling Gandhi van Theater Gnaffel op 16 of 17 februari.

Club Cele Jong: Wat nou als je anders bent? vindt plaats op zondag 10 februari 2019 om 14.00 uur in de Rabo Foyer van de Zwolse Theaters [Blijmarkt 25].

Waar, wanneer, wie?
Datum: zondag 10 februari om 14:00
Waar: Rabo foyer, Blijmarkt 25, Zwolle
Voor wie: leeftijd tussen de 10 en 16 jaar
Moderators: Sam en Pien
De bovenfoyer is alleen per trap bereikbaar.

Dit vind je misschien ook interessant:
Ghandi in de Zwolse Theaters

Aan dit programma werken mee:
                              
Gooitske Zijlstra        Marike Boonstra       Florine Rubingh         Dorret Pinkster 
Redactie Club Cele     Redactie Club Cele   Leercollega                     Managing director bij Theater Gnaffel

Naam Vanaf

Per 1 januari 2019 is het lage BTW-tarief verhoogd naar 9%, met als gevolg een kleine prijsstijging.

nieuws diagonale streep Club cele blog

Club Cele | Stadscafé: De Hongerige Stad Zwolle in 2019

De Hongerige Stad Zwolle 2019

Voedselvooroordelen in de stad

kalender za 29 december 2018

informatie Meer lezen

Club Cele nieuwsbrief

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op