Hoe word ik miljonair (en word ik dan gelukkig)?

Club Cele Jong

Geen pauzedrankje


kalender zo 16 dec

aanvangstijd 15.00 tot 15.45 uur

locatie Odeon - Rabo Foye


Club Cele Jong Presenteert: Hoe word ik miljonair (en word ik dan gelukkig)?

Als je nou heel veel geld hebt, ben je dan ook meteen gelukkig? Of gaat dat helemaal niet zo? Dat gaan we uitzoeken op zondag 16 december bij Club Cele Jong, voorafgaand aan de voorstelling De Vrekkin van Het Nationale Theater. Aan de hand van drie video’s gaan we het hebben over geld, rijkdom en gelukkig zijn. Heb je (heel veel) geld nodig om gelukkig te zijn?

Voor deze editie van Club Cele Jong, voorafgaand aan de voorstelling De Vrekkin, werkt Club Cele Jong samen met Het Nationale Theater. Maak je klaar voor een spannend gesprek! Maak je klaar voor een spannend gesprek! Niet zomaar rijk, nee, superrijk. Wie wil dat nou niet? Voorafgaand aan De Vrekkin kun je samen met je broer, zus, vader, moeder, opa of oma meedoen met het kindercollege Hoe word ik miljonair? En word ik dan gelukkig? Speciaal voor Het Nationale Theater maakte vlogger en YouTuber Sterre Koning een vlog over de vraag: maakt geld gelukkig? Aan de hand van drie video’s ga je samen met Tess Grevink van Het Nationale Theater in gesprek over geld, rijkdom en gelukkig zijn.

Club Cele zet de stad in beweging. Maar wie heeft de toekomst van die beweging? Juist, jongeren! Daarom is Club Cele Jong in het leven geroepen: we gaan samen met jou in gesprek over onderwerpen die binnen en buiten schooltijd spelen. We gaan op zoek naar nieuwe ontmoetingen, leuke onderwerpen en nieuwsgierigheid. Doe jij ook mee? Kom dan naar Club Cele Jong!

Club Cele Jong Presenteert: Hoe word ik miljonair (en word ik dan gelukkig)? is voorafgaand aan de voorstelling De Vrekkin op zondag 16 december om 15.00 uur in de Rabo Foyer van Odeon.

De Rabo Foyer is alleen per trap bereikbaar.

Foto: Phile Deprez

Naam Vanaf
Normaal € 0.00

Per 1 januari 2019 is het lage BTW-tarief verhoogd naar 9%, met als gevolg een kleine prijsstijging.

nieuws diagonale streep Club cele blog

Blog: Ons Basisinkomen

Blog: Ons Basisinkomen

Door leercollega Florine Rubingh

kalender wo 28 november 2018

informatie Meer lezen

Club Cele nieuwsbrief

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op