Conny Janssen Danst

INSIDE OUT


kalender di 24 apr

aanvangstijd 19.30 uur

locatie De Spiegel - Spiegel


'Ritme, ademhaling, snelle gewichtsverplaatsingen met natuurlijk golvende patronen en een flow waardoor je automatisch mee wilt bewegen.' ★★★★ Theaterkrant
'Janssen toont hoe kwetsbaar het eigene is' ★★★★ Trouw
'Vanuit dit prachtige openingsbeeld, waarin de individuen ondergeschikt zijn aan het geheel, breekt de choreografie langzaam open. [...] vloeiende en dynamische bewegingen, mooie solo's en duetten.' ★★★ de Volkskrant

Na het overweldigende succes van MIRROR MIRROR (zomer 2014) in de Rotterdamse haven, liet choreografe Conny Janssen zich voor de choreografie INSIDE OUT inspireren door de rol van het individu in de complexiteit van een massa. Door wat je ervaart als je inzoomt, en dat wat je ziet als je het totale beeld probeert te omvatten. INSIDE OUT gaat over de menselijke ervaring achter een structuur, over het kleine detail in het grote geheel. Over de kwetsbare binnenkant van de geharnaste façade.

Conny Janssen: “Soms kijk je naar iets waar je niet bij kunt komen. Alle informatie, al het menselijke, is binnen de structuur opgesloten. Als een lichaam omsloten door huid. Pas als je de buitenkant eraf pelt en de binnenkant wordt blootgelegd, zie je de schoonheid van de onderdelen, de details en onderlinge verbanden“.

Live muziek!
Naast een groot, avontuurlijk dansersensemble van 13 dansers bestaande uit jonge talenten en bekende gezichten, stelt Conny Janssen voor INSIDE OUT een verrassend muzikaal gezelschap samen. De Rotterdamse singer songwriter iET (genomineerd Soul&Jazz Award Radio 6), gitarist en multi-instrumentalist Budy Mokoginta, cellist Jonas Pap (Red Limo String Quartet) en toetsenist Pieter de Graaf (Kyteman Orchestra en Wouter Hamel), werken in INSIDE OUT voor het eerst samen aan nieuwe composities en bewerkingen geïnspireerd op thema’s van Bach.

Een inspirerend begin van uw avondje uit: Bezoek de inleiding bij INSIDE OUT! (€ 2,50) om 18.30 uur
Waar haalt Conny Janssen elke productie opnieuw haar inspiratie vandaan? Waarin onderscheidt het werk van haar gezelschap zich ten opzichte van andere dansgezelschappen? Hoe past INSIDE OUT in het oeuvre van Conny Janssen Danst? Het antwoord op deze, en vele andere vragen, krijgt u wanneer u de inleiding voorafgaand aan INSIDE OUT bijwoont. Dansdeskundige Liesbeth Osse vertelt over dans in het algemeen en over Conny Janssen Danst in het bijzonder. Vervolgens is er de gelegenheid uw eigen vragen te stellen. Na het bijwonen van deze inleiding heeft u meer inzicht in het werk van Conny Janssen en haalt u meer uit uw voorstellingsbezoek.

1e rang

Normaal € 25.00
CJP € 21.50

2e rang

Normaal € 21.50

3e rang

Normaal € 16.00

De genoemde kaartprijzen zijn inclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

Choreografie:
Conny Janssen

Dansers:
Adi Amit
Davide Bellotta
Francesca Ciaffoni
Christiaan De Donder
Stein Fluijt
Yanaika Holle
Martijn Kappers
Milang Lie Meeuw Lew
Olive Lopez
Lorenzo Ponteprimo
Mariko Shimoda
Remy Tilburg
Nick van de Ven

Toneelbeeld: Thomas Rupert

Lichtontwerp: Remko van Wely

Kostuumontwerp: Babette van den Berg

Dramaturgie: Judith Wendel

Live muziek, compositie & uitvoering:
iET
Budy Mokoginta
Jonas Pap
Pieter de Graaf

Bestel ook:

Deel deze voorstelling via:

diagonale streep Uitgelicht

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Ontdekkingsreis

Gaat u mee op ontdekkingsreis?

Vijf grensoverschrijdende voorstellingen voor 50 euro!

kalender vr 8 december 2017

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op