Sprookjesfestival: De Gelaarsde Kat

De Efteling sprookjesmusical


kalender wo 27 dec

aanvangstijd 13.30 uur

locatie De Spiegel - Spiegel

kalender wo 27 dec

aanvangstijd 16.00 uur

locatie De Spiegel - Spiegel


Ga mee naar een sprookjeswereld waarin De Gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de kat daarvoor wil hebben, zijn mooie kleren en leren laarzen. Wat zou De Gelaarsde Kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje? Kom genieten van de nieuwe Efteling sprookjesmusical De Gelaarsde Kat. Een swingende voorstelling vol kattenkwaad voor de hele familie!

Pannenkoek arrangement
Boek via onze webshop een pannenkoek arrangement bij 't Pannenkoekschip Zwolle om 12.00 uur op woensdag 27 december! 't Pannenkoekschip Zwolle serveert tijdens het Sprookjesfestival een speciaal sprookjesmenu met sprookjespannenkoeken. Een pannenkoek naar keuze + een drankje naar keuze voor een volwassene kost 13,-, een kinderpannenkoek met ranja kost 7,50.  

 

1e rang

Normaal € 17.50

2e rang

Normaal € 15.00

3e rang

Normaal € 12.50

De genoemde kaartprijzen zijn inclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

Inschrijving gesloten: we hebben inmiddels (ruim) voldoende aanmeldingen!

Wil je ook een keer meespelen in een echte musical en ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Geef je dan nu op voor een rol in de Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat bij Zwolse theaters.

De Efteling Sprookjesmusical De gelaarsde Kat
Ga mee naar een sprookjeswereld waarin De gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de Kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de Kat daarvoor wil hebben, zijn kleren en leren laarzen. Wat zou De gelaarsde Kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje?

Waar zijn wij naar op zoek?
Enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, dansen en zingen en die graag een keer willen optreden in een echte musical. We zoeken kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar met een minimale kledingmaat 122 en een maximale kledingmaat 152. Per voorstellingsdag spelen straks 20 kinderen mee.

Voorstellingsdag
Per voorstellingsdag selecteert jouw theater samen met de Efteling 20 kinderen. Iedereen die geselecteerd wordt mag één voorstellingsdag meespelen. Een voorstellingsdag van de Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat heeft één of twee voorstellingen. Je speelt alle voorstellingen van jouw voorstellingsdag. In de ochtend krijg je nog een theaterworkshop waar alle scènes van de voorstelling worden aangeleerd.

Ieder kind dat meespeelt krijgt één ticket voor één (van de) voorstelling(en), voor 1 begeleider om naar de voorstelling te kijken.

Aanmelden
Helaas! De inschrijving is gesloten, er zijn inmiddels ruim voldoende aanmeldingen.

Meer informatie
De Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat is komend seizoen te zien in theaters in heel Nederland en Vlaanderen. Kijk voor meer informatie over de musical op www.efteling.com/gelaarsdekat of Zwolse theaters

Actievoorwaarden

De kortingsactie voor De Gelaarsde Kat die liep via Over De IJssel (ODIJ) is inmiddels uitverkocht.

ticket Bestellen

Bestel ook:

Deel deze voorstelling via:

diagonale streep Uitgelicht

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Ontdekkingsreis

Gaat u mee op ontdekkingsreis?

Vijf grensoverschrijdende voorstellingen voor 50 euro!

kalender vr 8 december 2017

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op