Eat & Meet: Tom de Ket

Club Cele


kalender wo 29 nov

aanvangstijd 18.00 uur


EAT & MEET TOM DE KET | DE VERLEIDERS

Kom ontmoeten bij Club Cele Eat & Meet!

Op woensdag 29 november, om 18.00 uur kun jij, samen met 9 anderen, aanschuiven bij een exclusief diner in Theater de Spiegel om in gesprek te gaan met Tom de Ket voorafgaand aan de voorstelling "Stem Kwijt" van De Verleiders. De eettafel is de plek om diepgang en dialoog te zoeken met dé gast van de avond. Vraag hem het hemd van het lijf in een intieme setting! Waarom moest de voorstelling gemaakt worden? En wat verwacht hij van de avond zelf? We hopen dat jij je stem niet kwijt bent, en van je laat horen tijdens de EAT & MEET met Tom de Ket.

De Gast

Tom de Ket is in de voorstelling onderdeel van vele situaties waarin alles democratisch besloten moet worden. Hoe verplaatst hij zich in zijn rol? Hoe breng je geestigheid over op het publiek? Naast acteur is De Ket ook regisseur en schrijver. Helpt het hem dat hij zoveel facetten van de kunst beofent? Jij kunt hem de vragen stellen! Meer weten over Tom? Check hier zijn biografie.

De voorstelling

"Ons vluchtelingenbeleid is weer verder versoberd. Het kapitaal en de multinationals hebben de democratie volledig in hun macht. Is de zegen van het neoliberalisme niet verworden tot een vloek? Waarom hebben burgers de onuitroeibare neiging tegen hun eigen belang te stemmen? Tijd voor een nieuw democratisch elan." Wil je de volledige omschrijving van de voorstelling lezen? Klik dan hier!

Let op: de tickets voor EAT & MEET TOM DE KET worden los besteld van de voorstelling.

Naam Vanaf
Normaal € 27.50

De genoemde kaartprijzen zijn exclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

Bestel ook:

Deel deze voorstelling via:

nieuws diagonale streep Club cele blog

Sonja Scholten tekst Das Gegenteil von Grau

Recht op eigen stad

Filmavond: Das Gegenteil von Grau

kalender ma 23 oktober 2017

informatie Meer lezen

Volg club cele op

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op