George & Eran

Golfbrekers


kalender di 12 mrt

aanvangstijd 20.30 tot 22.00 uur

locatie Odeon - Dommerholtzaal

Bestel ook:


George & Eran surfen op de golven van de geschiedenis. Soms gaan die golven omhoog en soms naar beneden. Maar gaat onze golf nu omhoog of omlaag? We begonnen de 21e eeuw hoopvol, maar nog geen twintig jaar later voelt het alsof we steeds harder naar beneden gaan.

Dat de poolkappen smelten is een feit dat alleen Donald Trump nog ontkent. We reageren nu schouderophalend op uitspraken van politici waarvan achttien jaar geleden onze oren zouden klapperen. En als we eerlijk zijn kijken we nu vaak even waar de nooduitgang eigenlijk is op dat leuke festival. Gewoon voor het geval dat… Maar… we hebben nog nooit zoveel geld op onze bankrekening gehad als nu! We leven langer en gezonder dan ooit! De technologie maakt ons leven steeds makkelijker en prettiger. Is er dus niet nog een sprankje hoop? Gaat onze golf dus eigenlijk niet omhoog, maar zien wij dat alleen niet? George & Eran stappen samen met regisseur Floris van Delft even van de surfplank af om naar de golven te kijken. Ze maken de balans op na de eerste achttien jaar van de 21ste eeuw én blikken vooruit. Een persoonlijke en humorvolle voorstelling over de maakbaarheid van hoop en het gevoel van deze tijd.

George & Eran Producties is een het nieuwe theatergezelschap van George Elias Tobal en Eran Ben- Michaël. De makers achter o.a. de George & Eran lossen Wereldvrede op! trilogie maken voorstellingen die midden in de maatschappij staan en over een wereldwijs, divers en veranderend Nederland gaan. De voorstellingen zijn maatschappelijk geëngageerd, persoonlijk en bevinden zich op het snijvlak van toneel en stand-up. Met humor, zelfspot en relativering worden grote maatschappelijke thema’s terug gebracht tot menselijke proporties. Ze vertellen verhalen die in een veranderend Nederland de urgentie hebben om verteld te moeten worden. Verhalen die kloppen aan de poorten van ons land, onze stad en onze buurt en een vanzelfsprekend onderdeel uitmaken van onze Nederlandse cultuur. Verhalen die door ons bloed stromen. Verhalen die iedereen meemaakt en die iedereen aangaan.

Naam Vanaf
Normaal € 17.50
CJP € 14.50

De genoemde kaartprijzen zijn inclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

Bestel ook:

Deel deze voorstelling via:

diagonale streep Uitgelicht

Showponies - De Alex Klaasen Revue

Showponies

De Alex Klaasen Revue
2 jun
&
23 nov

informatie Meer info

Limbo - Een bedwelmende mix van circus en acrobatiek

Limbo

Een bedwelmende mix van circus en acrobatiek
di 29 mei 20.00 uur

informatie Meer info

Herman van Veen

Herman van Veen

24 t/m 26 mei

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Start kaartverkoop seizoen 18/19

De nieuwe programmagids is uit!

Kaartverkoop seizoen 18/19 start op zaterdag 26 mei om 10.00 uur

kalender vr 11 mei 2018

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op