Hollandsch Glorie

Toneelgroep Oostpool


kalender za 21 aug

aanvangstijd 18.00 uur geen pauze

locatie Amsterdamse Bostheater


Ga samen met Zwolse theaters naar Hollandsch Glorie, met o.a. Thijs Römer! Een spectaculaire en humoristische voorstelling over de Nederlandse geschiedenis door Toneelgroep Oostpool in het Amsterdamse Bostheater. We reizen met een touringcar vanuit Zwolle naar het Amsterdamse Bos, waar de voorstelling in de openlucht plaatsvindt.

De bus vertrekt op zaterdag 21 augustus om 18.00 uur vanaf Theater de Spiegel. Een uur voor aanvang bent u in het openluchttheater, om alvast te genieten van de sfeer en een drankje. Ongeveer een kwartier na de voorstelling vertrekt de bus en om 0.45 uur bent u weer in Zwolle.

Om de busreis te kunnen maken zijn minimaal 20 aanmeldingen nodig. Bij minder aanmeldingen wordt u uiterlijk een week vooraf op de hoogte gesteld en ontvangt u het aankoopbedrag retour.

Let op: voor deze voorstelling moet u een corona-toegangsbewijs kunnen laten zien voordat u de bus in stapt. Kijk voor meer informatie op zwolsetheaters.nl/coronavirus

Over Hollandsch Glorie
Het leek Pieter (Thijs Römer) zo’n goed idee. Een nationaal historisch museumpark waar je in de vorm van een toneelstuk kunt zien hoe onze voorouders leefden. Entertaining én educatief: een magische mix! Zijn show in het Hollandsch Glorie park is al tien jaar lang een hit. Maar nu is het 2021 en is iedereen opeens kwaad. Pieter wist helemaal niet dat mensen boos konden zijn op de geschiedenis. Maar het lijkt alsof heel Nederland zich in al zijn verdeeldheid uitspreekt over uitgerekend zijn show. Samen met zijn club acteurs moet Pieter op zoek naar een nieuwe show over onze geschiedenis. Eentje die Nederland eindelijk echt kan verbinden. Met man en macht probeert Pieter zijn levenswerk in stand te houden, maar een botsing met de tijdgeest lijkt onvermijdelijk.

In deze epische satire trekken we je mee het moeras in dat onze vaderlandse geschiedenis heet. Het voltallige artistiek team van Oostpool klimt in de touwen en trekt alles uit de kast. Laat je overdonderen door epische zeeslagen, tragische liefdesverhalen, tractors, aliens en misschien zelfs een inzicht of twee. En dit allemaal in een giga decor in het mooiste openluchttheater ter wereld.

Credits foto: Henri Verhoef

Naam Vanaf
normaal € 40.95

De genoemde kaartprijzen zijn inclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

We maken u erop attent dat u vanaf 25 augustus een corona-toegangsbewijs nodig heeft voor een bezoek aan het theater. Hiervoor kunt u de corona-check app gebruiken. Kijk voor meer informatie op zwolsetheaters.nl/coronavirus.

diagonale streep Uitgelicht

De Alex Klaasen Revue - revue 2.0, show, musical, cabaret

De Alex Klaasen Revue

revue 2.0, show, musical, cabaret
di 16 nov
18.45
21.15

informatie Meer info

Dolf Jansen - Oudejaars 2021 | try-out

Dolf Jansen

Oudejaars 2021 | try-out
25 t/m 27 aug

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

soundofmusic-scenefoto-thumb

Op pad met de programmeur: The Sound of Music

Programmeur Joy ging naar de generale repetitie van The Sound of Music

kalender vr 9 juli 2021

informatie Lees meer

Algemene nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)
dagelijks 10.00 uur - 15.00 uur 

Kassa Schouwburg Odeon en Theater De Spiegel
Dagelijks geopend vanaf 10.00 uur

Koop uw kaarten via www.zwolsetheaters.nl
of via de app van Ticketmatic in de

Android Play store 
iOS Apple App store
(de veiligste en snelste manier van kaarten kopen)

favoriet van Volg ons op

Contact

info@zwolsetheaters.nl

  WhatsApp (ma-vr 10.00 - 19.00 uur)