Limbo

Welcome to the greatest party between earth and hell


kalender di 29 mei

aanvangstijd 20.00 uur

locatie De Spiegel - Spiegel


De creatieve producenten en mede-directeur van de geprezen BlanC de BlanC en tom tom Crew, presenteren LIMBO. Een bedwelmende mix van cabaret, circus en acrobatiek. LIMBO blijft het publiek wereldwijd verleiden met een feest van buitenaardse proporties. Onder begeleiding van hun enerverende live band is de show een mix van adembenemende acrobatiek, indrukwekkende krachtpatsers, stunts waar je je nagels bij afbijt en ongelofelijke illusionisten.

Geregisseerd door Scott Maidment, en gepresenteerd in een prachtige 1920’s geïnspireerdere Speigeltent, neemt LIMBO het publiek mee in een sinistere onderwereld van adembenemende acrobatiek en stunts waarbij uw mond zal opvallen. Muziek is een essentieel onderdeel van LIMBO, met musical director Sxip Shirey uit New York die zijn muziek JANK! noemt: continue verrassend, altijd funky, en heel sexy. Volgens Shirey moet je denken aan “a New York brass band marching through New Orleans on its way to an all-night party in Berlin. It’s brass, electronics, surprising sounds, hip-hop and club beats.”

LIMBO’s indrukwekkende Australische cast laat een onvergetelijke indruk achter. Het gezelschap bestaat uit de Coney Island-stijl vuurspuwende en zwaardetende vintage schoonheid Heather Holliday, Europa’s zwaartekracht ontwijkende Chinese pole master en beat boxer Mikael Bres, de gratieuze Canadese luchtacrobaat Evelyne Allard en de Australische tap dancing sensatie Hilton Denis.

"Het is op circusgebied absoluut het beste van het beste wat je krijgt voorgeschoteld. Tel daarbij op de dampende, bezwerende beats van componist Sxip Shirey (die hij zelf tot de stijl Jank omdoopte), uitgevoerd door de muzikanten onder leiding van de charismatische Elyass Khan, en de sfeer is compleet." Telegraaf ★★★★

"De Australische variétéproductie Limbo presenteert snel en afwisselend acrobatiek op topniveau. Niet in de klassieke circusstijl, met een traditionele opbouw die langzaam maar zeker naar een climax leidt, maar een goed geluimde reeks hoogtepunten die zich bijna achteloos voltrekken. En die ook heel wat sneller worden afgewikkeld dan we uit het circus gewend zijn." NRC Handelsblad ★★★★

1e rang

Normaal € 32.50
CJP € 27.50

2e rang

Normaal € 27.50

3e rang

Normaal € 19.00

De genoemde kaartprijzen zijn inclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

Bestel ook:

Deel deze voorstelling via:

diagonale streep Uitgelicht

ndt2

Nederlands Dans Theater 2

Sum Thoughts
do 29 mrt 20.00 uur

informatie Meer info

Jakop Ahlbom - INNENSCHAU (Revisted)

Jakop Ahlbom

INNENSCHAU (Revisted)
vr 23 mrt 20.00 uur

informatie Meer info

Alex Klaasen in Showponies | revue

Alex Klaasen in Showponies | revue

za 2 jun 20.00 uur

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

The African Mamas en Leoni Jansen

Mama’s muziek als levenskracht

De African Mamas en Leoni Jansen eren Miriam Makeba: ‘moeder van Afrika’

kalender do 15 maart 2018

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op