Lions Nieuwjaarsconcert

Het jaarlijkse nieuwjaarsconcert van de drie Zwolsche Lionsclubs


kalender zo 7 jan

aanvangstijd 15.00 uur

locatie De Spiegel - Spiegel


Swingend met elkaar het nieuwe jaar in! Het concert van dit jaar is voor jong en oud. Esther Groenenberg verzorgt een vrolijk programma waarbij bekende Zwolsche artiesten (Oud) samen met nieuw Zwolsch talent (Nieuw) garant staan voor een geweldige middag voor alle leeftijden.

Naam Vanaf
Normaal € 17.50

De genoemde kaartprijzen zijn exclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

ZWOLLE – Lions Club Zwolle organiseert namens De 3 Zwolse Lionsclubs het traditionele

Nieuwjaarsconcert. Het thema is ‘Oud en Nieuw’ want ervaren Zwolse muzikanten delen het podium met jonge Zwolse talenten. Dit fantastisch concert op 7 januari 2018 is samengesteld door Esther Groenenberg.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar! Het nieuwjaarsconcert start om 15.00 uur in Odeon de Spiegel en men hoopt op bezetting van alle 800 zitplaatsen. Want de opbrengst van het nieuwjaarsconcert, dat om 15:00 uur start, wordt aan een goed doel geschonken!

Doel Stichting Meedoen in het Groen

Dit jaar is ervoor gekozen om de opbrengst ten goede te laten komen aan Stichting Meedoen in het Groen. Meedoen in het Groen omarmt op Buitengoed de Herfte in Zwolle mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of onderwijs. Meedoen in het Groen faciliteert kleinschalige ambachtelijke en educatieve bedrijvigheid die (jonge) mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en het onderwijs een kans geeft. Enkele bedrijvige voorbeelden zijn Hanze Duck Sociaal Leerbedrijf (het renoveren van 2CV’s), Binthout houtbewerking, SymBIO & Zo (Biologische kwekerij) en Axent Groen (groenvoorziening). Op het gebied van onderwijs wordt gewerkt met kleinschalige educatieve projecten. Enkele voorbeelden: Sprookjesfestival in samenwerking met het Autismehuis, Zintuigenpad in samenwerking met Axent Groenvoorziening, (Boom)Kweekdag in samenwerking met Omega Zorg en SymBIO & Zo, Beeldenlaan in samenwerking met Edward Otten Ontwerper & Kunstenaar en de bewegwijzering op Buitengoed de Herfte in samenwerking met Binthout.

Om deze projecten te initiëren en te realiseren is geld nodig. Door het kopen van een entreebewijs voor het nieuwjaarsconcert geeft men deze belangrijke doelgroep voor Zwolle een kans om maatschappelijk van betekenis te zijn.

Sprankelende show
Het wordt een sprankelende show waar iedereen van zal genieten! Het concert van dit jaar is voor jong en oud. Als traktatie vast enkele namen: Bauke Bakker, Dirk Schreuders, Gert Jan van der Weerd, Bas Schouten, Esther Groenenberg, Bertolf Lentink, Jisk Lieftink, Cindy Oudshoorn en Katell Chevallier.


 

 

Bestel ook:

Deel deze voorstelling via:

diagonale streep Uitgelicht

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Ontdekkingsreis

Gaat u mee op ontdekkingsreis?

Vijf grensoverschrijdende voorstellingen voor 50 euro!

kalender vr 8 december 2017

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op