Meander Big Band 20 jaar


kalender za 10 feb

aanvangstijd 20.00 uur

locatie Odeon - Hemminkzaal


Dit schooljaar is het exacte 20 jaar geleden dat Albert Dam bij wijze van afstudeerproject een schoolorkest oprichtte op het Meander College. Dat moet gevierd worden! Met een feestelijk jubileumconcert en een nagelnieuwe jubileum-CD wordt stilgestaan bij deze mijlpaal.

De Meander Bigband is in Zwolle inmiddels een goede bekende op festivals en concerten. Al vanaf de oprichting wist de schoolband van het Meander College vriend en vijand te verrassen door strakke beats en gelickte arrangementen. Dit heeft geleid tot standaard een volle concertagenda en buitenlandse tournees. Naast de Europese concerttours wist de band ook al Boston en Shanghai te bereiken met hun feestelijke sound. Hoewel het steeds groter lijkt te worden geven de scholieren ieder schooljaar een aantal concerten op de Zwolse basisscholen met een sterk educatief karakter.

Op deze avond zullen naast de huidige bigbands de oud-leden weer van zich laten horen in de REUNION BIGBAND. Als gastsolist zal niemand minder dan ERIC VLOEIMANS van zich laten horen. Vloeimans roemde de bigband onlangs tijdens een gastcollege op het Meander en wil daarom graag nog een keer met de jonge musici aan het werk. Om dit jubileum te verankeren zal de bigband deze concertavond een nieuwe CD presenteren.

Overdag organiseert het Meander College het scholieren muziekfestival “Hoge Nood!”. Dit roulerende schoolorkestenfestival wordt gedragen door Meander College, van der Capellen SG, Greijdanus College en Carmel College Raalte en wordt dit keer door het Meander georganiseerd. Van 12.00 tot 16.00 uur is de Hemminkzaal vrij toegankelijk voor publiek om alle scholieren aan het werk te zien.

Kaartverkoop binnenkort online!

Kijk ook op www.meanderbigband.nl

 

Deel deze voorstelling via:

diagonale streep Uitgelicht

Het Nationale Theater -  The Nation - Een zesdelige theaterthriller over een op hol geslagen samenleving

Het Nationale Theater - The Nation

Een zesdelige theaterthriller over een op hol geslagen samenleving
2 t/m 3 dec

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Anne van der Burg en Hajo Bruins over hun rollen in Achter het Huis

Anne van der Burg en Hajo Bruins over hun rollen in Achter het Huis

kalender do 9 november 2017

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op