Dans op Donderdag | voor 1 keer op dinsdag

Meyer-Chaffaud | SOUL#3 Co-Creation


kalender di 14 apr

aanvangstijd 20.30 tot 21.30 uur geen pauze

locatie Schouwburg Odeon - Dommerholtzaal


SOUL #3 Co-creation is ook een multidisciplinaire dansreis, een gedanste conferentie én een feestje, want met SOUL #3 viert het duo Meyer-Chaffaud 15 jaar artistieke samenwerking.

Met de SOUL serie verdiepen choreografen Jérôme Meyer en Isabelle Chaffaud hun zoektocht naar de ware natuur van de mens. Na SOUL #1 waarin het publiek centraal stond, kreeg het publiek met SOUL #2 op een unieke manier een blik in de binnenwereld van de performers.

In het verrassende SOUL #3 Co-creation leggen de choreografen het vergrootglas op de dynamiek van het gezamenlijk maken van een voorstelling. Want wat gebeurt er precies wanneer mensen gezamenlijk een creatieproces instappen? Isabelle Meyer en Jérômes Chaffaud persoonlijke ervaringen als danser, als stel en als choreografenduo vormden de leidraad voor de voorstellingstekst van Hans van den Boom. Of het nu juist de vier krachtige dansers zijn, de vaak herkenbare ontboezemingen en reflecties of -voor wie wil- het interactieve element: SOUL #3 Co-Creation is een intieme voorstelling die raakt.

Kruip in de huid van een choreograaf
Elke avond dat SOUL #3 Co-creation is te zien zijn maximaal 20 bezoekers welkom om 20 minuten voor aanvangstijd een stukje van de voorstelling vorm te geven, samen met de dansers. Vervolgens neemt men plaats op de tribune om de voorstelling als publiek te beleven. Nieuwsgierigen kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar isabelle@meyer-chaffaud.com o.v.v. deelname SOUL #3 Co-Creation. Wie meedoet aan deze activiteit dient in het bezit zijn van een kaartje voor de voorstelling.

Nagesprek
Na afloop van de voorstelling bent u van harte welkom bij het nagesprek, waarin de choreografen u meer vertellen over de voorstelling en u uiteraard ook een vraag kunt stellen. Het nagesprek begint ongeveer 10 minuten na afloop van de voorstelling in het Papenstraattheater. 

Dans op Donderdag
Deze voorstelling valt in de serie Dans op Donderdag. Dat is dans in de Dommerholtzaal van een eigenzinnige of veelbelovende maker, iedere derde donderdag van de maand.

Naam Vanaf
normaal € 19.50
CJP € 16.50

De genoemde kaartprijzen zijn inclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

diagonale streep Uitgelicht

Eva van Manen - Theater Na de Dam

Eva van Manen

Theater Na de Dam
ma 4 mei 21.00 uur

informatie Meer info

Sven Ratzke - Where are we now

Sven Ratzke

Where are we now
za 25 apr 20.30 uur

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Theater voor thuis

Theater voor thuis

Genieten van theater vanaf de bank

kalender di 31 maart 2020

informatie Lees meer

Algemene nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)
dagelijks 10.00 uur - 15.00 uur

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur
Wegens coronamaatregelen t/m 6 apr gesloten

Kassa Theater De Spiegel
Gesloten wegens Coronamaatregelen

favoriet van Volg ons op

Contact

info@zwolsetheaters.nl

  WhatsApp (ma-vr 10.00 - 19.00 uur)