MusicalMondays@Zwolle

I.s.m. MusicalMakers Amsterdam


kalender ma 6 mrt

aanvangstijd 19.00 tot 20.00 uur geen pauze

locatie Schouwburg Odeon - Hanzestrohmzaal


MusicalMakers komt naar Zwolle! Voor de laatste voorstelling Antropoceen uit de nieuwe musical serie Remember my Name van Zwolse theaters, slaan MusicalMakers Amsterdam en Zwolse theaters de handen in met een speciaal programma! Een musicalavond met interessante gesprekken en spetterende optredens.

De avond staat in het teken van nieuwe makers. Hoe vind je je weg als nieuwe maker in het theaterveld, als je vanuit een dorp ineens in de ‘grote’ stad bent? Ook als je niet uit de Randstad komt? Hoe is het om je eerste stappen in de musicalwereld te zetten? De MusicalMonday wordt gepresenteerd door niemand minder dan William Spaaij, opgegroeid in Zwolle. De muzikale avond wordt omlijst met talks van o.a. Club Gewalt en indrukwekkende optredens door talentvolle makers. Waaronder Matthijs Rijsdijk aka Roi Soleil en Lindy Zimmer.

Matthijs (bekend van A kind of Odyssey bij MusicalMakers) start dit jaar bij Club Gewalt aan een ontwikkelingstraject om zijn queer glitter king of Versailles ‘Roi Soleil’ uit te werken tot theatershow. Tijdens MusicalMondays@Zwolle geeft hij hier een heerlijk voorproefje van.
Lindy Zimmer schitterde bij MusicalMakers eerder in Held;, [Werktitel] en RE:Cast en is binnen MusicalMakers bezig met een onderzoekstraject als maker. Wat hierbij komt kijken en hoe je dit aanpakt vertelt hen graag tijdens deze bijzondere avond.

William Spaaij groeide op in Zwolle en schitterde in musicals als Ramses, Mary Poppins en Dagboek van een Herdershond. Naast artiest is hij actief als musicalregisseur en houdt van nieuwe makers, concepten en volgt ontwikkelingen in de theaterwereld op de voet. Hij schuift regelmatig aan bij het tv-programma Koffietijd om zijn theatertips te delen.

MusicalMondays is voor iedereen die zelf bezig is met musical, wie graag naar musicals gaat of als je je eens wilt laten verrassen! Reserveer nu uw gratis kaartje!

 

 

Naam Vanaf
normaal € 0.00

De genoemde kaartprijzen zijn exclusief drankje. Er zijn geen servicekosten van toepassing.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen, waarin ik wekelijks op de hoogte gehouden wordt van het nieuws rond Zwolse theaters en haar activiteiten.

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)
dagelijks 10.00 uur - 20.00 uur 

Kassa Schouwburg Odeon
dinsdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur
Vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling

favoriet van Volg ons op

Contact

info@zwolsetheaters.nl

  WhatsApp (ma-vr 10.00 - 18.00 uur)

Bewaar uw kaarten in de app van Ticketmatic:
Android Play store 
iOS Apple App store
(de veiligste en snelste manier van kaarten bewaren)

Lees hier onze Privacyverklaring.