Onder Vrouwen - Eindelijk feest! Met band

Margot Ros, Wimie Wilhelm, Bodil de la Parra en Bas Hoeflaak


kalender vr 14 jun

aanvangstijd 20.00 uur

locatie Odeon - hemminkzaal


Wimie Wilhelm, Margôt Ros en Bodil de la Parra zijn terug met ONDER VROUWEN - Eindelijk Feest!  Dit keer met Bas Hoeflaak.

In hun eerdere voorstellingen Onder Vrouwen I & II namen zij elkaar flink de maat. Snakkend naar bier en sigaretten gaven ze elkaar een lesje ‘bevalling’ ten beste en probeerden ze alle standjes van de kamasutra op elkaar uit. Niet te beroerd elkaar een one night stand te bezorgen gaan ze door, want het is eindelijk feest. Hun kinderen zijn het huis uit. En hun mannen trouwens ook. Maar wordt het niet eens tijd om het leven anders in te richten? Het over een hele andere boeg te gooien? Want ze zitten nog steeds in het café. Dan komt Ex op de proppen. Sinds het uit is met zijn jonge vriendin, doet hij verwoede pogingen weer terug te komen. Of hij zolang in het tuinhuis mag? Dat komt goed uit. Kan hij mooi de oude moeder drie keer per dag omdraaien. Wie weet is hij nog wel in voor een trio, al dan niet met een van zijn knappe collega’s.

Onder het motto ’het leven moet gevierd’ wordt menig liefdesduet gezongen. Oud zeer komt voorbij en mooie momenten worden herbeleefd. Er kan altijd worden meegezongen. En gedanst. En geneukt. De vriendinnen blijven vriendinnen. Tenminste zo lijkt het. Want alles kan kapot. Met veel bier en sigaretten. En livemuziek van ‘De Mannen’. Van en met Wimie Wilhelm, Margôt Ros, Bodil de la Parra  en Bas Hoeflaak.

 

Wimie Wilhelm is actrice, cabaretier en regisseur. Ze heeft o.a. Richard Groenendijk, Eva Crutzen, Jörgen Raymann, Martijn Kardol, Rayen Panday en Brigitte Kaandorp geregisseerd. Ze speelde in o.a. Hema de musical, We want more en Eigen Zaken. Ze is tevens bekend van tv en speelde o.a. in Baantjer, De Ludwigs, Klikbeet en Zwartboek.

Bodil de la Parra is actrice en toneelschrijfster en schreef stukken voor o.a. Bellevue Lunchtheater, Theater Artemis, het NNT, Het Zuidelijk Toneel en Orkater. De la Parra ontwikkelde de muziektheaterstukken Onder Vrouwen 1&2 met de actrices Margôt Ros en Wimie Wilhelm en werkte veelvuldig samen met regisseur Matthijs Rümke. Op TV is zij als Irene te zien in de tv serie Klem 1 & 2.

Margôt Ros is actrice, comedyschrijver en regisseur. Bekend van het satirische Tv-programma Toren C. Het scenario van Toren C werd bekroond met de Lira Scenarioprijs. Ros is tevens bekend van televisieoptredens bij De vloer op en in Flikken Maastricht. Ze regisseerde cabaretvoorstellingen voor Rob Kamphues, Joep Onderdelinden en Klaas van der Eerden.  Recent stond ze met Toren C-collega Maike Meijer samen met het duo Waardenberg en De Jong, in het Oude Luxor Rotterdam voor een speciale jubileumvoorstelling.

Bas Hoeflaak is acteur en cabaretier. Samen met Peter van de Witte vormde hij zeventien jaar lang het cabaretduo Droog Brood, tevens is hij bekend van het tv-programma Sluipschutters van BNN/VARA. Onlangs was Bas Hoeflaak te zien in de theaterproducties: Snorro van theater Rotterdam, Slippers van Bos Theaterproducties en The Play That Goes Wrong Bos Theaterproducties. In 2018 is hij o.a. te zien in Selma Ann Louis een Roadmoviemusical van Stichting Theateralliantie i.s.m. Bos Theaterproducties.

diagonale streep Uitgelicht

Single Camping, de kampeerkomedie van 2019 - met Tjitske Reidinga, Peter Blok e.a.

Single Camping, de kampeerkomedie van 2019

met Tjitske Reidinga, Peter Blok e.a.
22 t/m 23 mei

informatie Meer info

No Joke 14+ | première - TEN Producties

No Joke 14+ | première

TEN Producties
zo 26 mei 20.00 uur

informatie Meer info

'T Schaep met de 5 Pooten

'T Schaep met de 5 Pooten

28 t/m 30 nov

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Het Nationale Theater speelt met vuur in ‘De wereld volgens John’

Het Nationale Theater speelt met vuur in ‘De wereld volgens John’

28 mei in Schouwburg Odeon

kalender di 30 april 2019

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op