Benefietconcert: Roos Blufpand


kalender zo 25 mrt

aanvangstijd 15.00 uur

locatie Odeon - Papenstraattheater


Gezamenlijke benefietavond
Roparunteam Run2Day Zwolle, Zwolse Theaters en Singer Songwriter Roos Blufpand, organiseren gezamenlijk een benefietconcert waarbij de opbrengst ten goede komt aan Stichting Roparun. Naar aanleiding van een oproep van Roos waarin ze op zoek was naar leuke locaties voor een huiskamerconcert is de samenwerking tussen de partijen op gang gekomen. Het idee om een huiskamerconcert XL te gaan organiseren waarbij de opbrengst ten goede zou komen aan het goede doel was al snel beklonken tussen het Roparunteam en Roos Blufpand. Toen ook Zwolse Theaters positief reageerde op de vraag voor het beschikbaar stellen van het knusse Papenstraattheater aan de Blijmarkt 25, was het Benefiet Huiskamerconcert snel rond! 

Roparunteam Run2Day
Roparunteam Run2Day Zwolle zal op 19 mei 2018 voor de 3e keer aan de start staan van de Roparun, werelds langste estafetteloop. Voorgaande twee jaren startte het team vanuit Hamburg, in 2018 is er voor gekozen om vanuit Parijs te starten aan de ruim 520 km lange tocht.

Roos Blufpand, (zangeres, songwriter en pianist) is jong en een tikkeltje verwilderd, maar ze is vooral heel erg zichzelf. Ze wil graag de wereld redden, maar ook zó graag die roze bril opzetten. Samen met haar band is ze niet bang om zwaardere onderwerpen als schuldgevoel en oorlog te bezingen. Maar altijd met een vleugje hoop, want ze weet het bijna zeker: Alleen Maar Liefde is het antwoord. De vraag is alleen... Hoe Dan? Roos, die in recensies ooit de dochter van Boudewijn de Groot en Ellen ten Damme werd genoemd, is inmiddels een graag geziene gast in theaters en op poppodia en ze speelt regelmatig live op de landelijke radio en televisie. Op bijzondere wijze wisselt ze kleine, tedere liedjes af met vrolijke liedjes, die zeer aanstekelijk werken. De muzikale duizendpoot speelt met verschillende stijlen en arrangementen en spreekt daardoor met haar muziek liefhebbers van jong tot oud aan. Eén ding is echter bij alle liedjes hetzelfde: ze zijn helemaal Roos. Elk woord, elke ademteug, elke noot komt vanuit het hart.

De Roparun is een jaarlijks terugkerende estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Tijdens deze estafetteloop, leveren enthousiaste mensen, geheel belangeloos, een sportieve prestatie, met als doel geld in te zamelen voor kankerpatiënten om hun leven draaglijker te maken. Ons credo “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. De opbrengst van de Roparun gaat dus niet naar onderzoek, maar naar organisaties en initiatieven die het leven voor deze patiënten veraangenamen.

Psst.. ca. 12,00 euro gaat rechtstreeks naar het goede doel!

Naam Vanaf
Normaal € 17.50

De genoemde kaartprijzen zijn exclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

Deel deze voorstelling via:

diagonale streep Uitgelicht

Jakop Ahlbom - Innenschau

Jakop Ahlbom

Innenschau
vr 23 mrt 20.00 uur

informatie Meer info

Robin Hood | Toneelgroep Oostpool - Anti-sprookje voor volwassenen

Robin Hood | Toneelgroep Oostpool

Anti-sprookje voor volwassenen
wo 11 apr 20.00 uur

informatie Meer info

Alex Klaasen in Showponies | revue

Alex Klaasen in Showponies | revue

za 2 jun 20.00 uur

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Multi-talent Alex Klaasen theaters in met revue 2.0

Multi-talent Alex Klaasen theaters in met revue 2.0

Showponies op zaterdag 2 juni

kalender wo 17 januari 2018

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op