Co-producers | Abke Haring

SAFE SPACE


kalender wo 10 feb

aanvangstijd 20.30 uur geen pauze

locatie Schouwburg Odeon - Dommerholtzaal


SAFE SPACE gaat verder waar Abke Harings eerdere succesvolle performancevoorstellingen ophielden: In UNISONO zocht iemand die sterft naar houvast in geloof. In PLATINA bleef iemand achter na een laatste vergeefse poging tot verzoening.

SAFE SPACE gaat over het zoeken van houvast, en over de angst voor het loslaten ervan. We vinden in deze tijd houvast in een leven buiten onszelf, digitaal en draagbaar en doen er alles aan om langs angsten heen te scheren, in plaats van ze aan te raken. SAFE SPACE is een muzikale voorstelling waar drie lichamen en stemmen op zoek gaan naar een manier om angsten te bezweren. Ik wil deze voorstelling maken om de herkenning, troost en hoop die mensen erin kunnen vinden. Abke Haring schrijft en regisseert deze poëtische muzikale performance en speelt hem samen met Ella Kamerbeek en Marlies Heuer.

ABKE HARING (1978) schrijft theater, regisseert en acteert. Van 2010 tot 2018 was ze als theatermaker en actrice verbonden aan Het Toneelhuis in Antwerpen. Hier was zij te zien in vele producties zoals Bloed en Rozen, De welwillenden en De dingen die voorbijgaan, met als hoogtepunt haar titelrol in Hamlet vs Hamlet, (coproductie van Het Toneelhuis / Toneelgroep Amsterdam, regie: Guy Cassiers). Voor deze rol ontving ze in 2014 de Theo d’Or, voor beste vrouwelijke hoofdrol. In haar eigen creaties, HOUT, FLOU, Song#2, TRAINER, UNISONO en PLATINA eist het fysieke ‘performance’- element duidelijk zijn plek op, wat samen met de sterke sfeerschepping en beeldcreatie de term ‘triptheater’ uitlokt bij de pers als typering van haar werk. Vanaf seizoen 2018-2019 werkt zij als freelance maker en actrice, o.a. in de Toneelschuur productie De koning sterft. SAFE SPACE is de eerste productie vanuit haar eigen stichting, STICHTING HARING en wordt gemaakt in coproductie met Toneelschuur Producties. 

Naam Vanaf
normaal € 19.50
CJP € 16.50

De genoemde kaartprijzen zijn inclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

diagonale streep Uitgelicht

Shirma Rouse - Acoustic Sessions

Shirma Rouse

Acoustic Sessions
za 15 mei
19.00
21.00

informatie Meer info

Martijn Kardol - Welkom

Martijn Kardol

Welkom
wo 12 mei 19.30 uur

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Veilig naar het theater

Veilig naar het theater

kalender di 13 oktober 2020

informatie Lees meer

Algemene nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)
dagelijks 10.00 uur - 15.00 uur 

Kassa Schouwburg Odeon en Theater De Spiegel
Gesloten wegens Coronamaatregelen

Koop uw kaarten via www.zwolsetheaters.nl
of via de app van Ticketmatic in de

Android Play store 
iOS Apple App store
(de veiligste en snelste manier van kaarten kopen)

favoriet van Volg ons op

Contact

info@zwolsetheaters.nl

  WhatsApp (ma-vr 10.00 - 19.00 uur)