Sara Kroos

Voorleesvoorstelling


kalender wo 22 mei

aanvangstijd 20.30 tot 22.50 uur met pauze

locatie Odeon - papenstraattheater

kalender do 23 mei

aanvangstijd 20.30 tot 22.50 uur met pauze

locatie Odeon - papenstraattheater


Inmiddels een leuke traditie: voor de zomerstop speelt Sara Kroos een korte reeks met haar aller-aller-allereerste ideetjes in de kleine theaters van het land.

Nog met papier in de hand en zonder een vastomlijnd idee. Uitproberen, schrappen waar u bij zit, iets nieuws verzinnen. Spannend om bij te zijn, die ruwe versies van wat later de volledige voorstelling zal worden. Sara Kroos weet nog niet of ze haar muzikanten mee zal nemen en of ze tot het randje gaat of er toch overheen dit keer. Wat ze wel weet is dat ze haar uiterste best gaat doen u een toffe avond te bezorgen. Ze heeft graag een publiek dat tegen een stootje kan. Kunnen we regelen, toch? 

Dit is onderdeel van Proefdraaien in de Paap.

"Lief publiek van Zwolle!

Wat enorm leuk dat jullie naar mijn kersverse, spannend, nog-nat-van-de-inkt, veel zenuwen, alles nieuw leesvoorstelling komen kijken! Inmiddels een fijne traditie om letterlijk met het script in de hand het een en ander uit te proberen voor de zomerstop, nog vóór de try-outs. En dit keer wordt het extra leuk! Namelijk om het volgende:

MET VOORPROGRAMMA!
In de muziek is het idee al veel bekender, maar ik dacht: waarom bij cabaret toch amper? Ik heb drie geweldig leuke nieuwe cabarettalenten gevraagd om in mijn voorprogramma te spelen. Ik vind het heel belangrijk dat de nieuwe generatie vlieguren kan maken en dat jullie als publiek, hen leert kennen. Dus als je een uurtje eerder naar het theater komt doe je jezelf én mij én de nieuwe generatie een groot plezier! Ik ben begonnen toen ik 18 was en nu is het tijd om de nieuwe generatie aan jullie voor te stellen.

Het gaat om Luuk Ransijn en het duo Bibi en Charlotte. Ik weet zeker dat jullie gaan genieten van deze talenten en dat het dat uurtje eerder naar theater meer dan waard wordt. Beide acts spelen 20 minuten, dan is er een kwartiertje voor een drankje, en op de werkelijke aanvangstijd begin ik met mijn leesvoorstelling. Moet je toch nog ergens zijn en kun je niet eerder naar het theater? Geen probleem, vanaf een kwartier voor aanvang is de zaal open voor wie het voorprogramma niet kan of wil zien. Ik hoop natuurlijk dat jullie met z’n allen al dat uurtje eerder komen, dat zou geweldig zijn!

Heel veel liefs en tot dan, 

Sara Kroos"

Naam Vanaf
normaal € 15.40
CJP € 12.35

De genoemde kaartprijzen zijn inclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

Bibi Roos & Charlotte Vermeulen

Wij zijn Bibi (17) en Charlotte (20) en we hebben in 2017 Kunstbende gewonnen in de categorie theater met onze eerste voorstelling Slaapfeestje, die we later ook op Lowlands hebben mogen spelen. Hierna hebben wij voor Oerol de voorstelling Kotsen In Een Ventilator gemaakt, en nu zijn we terug! In onze nieuwste voorstelling focussen we op het ophouden van de schijn- want dat doen we allemaal.

Luuk Ransijn

“De 18-jarige Luuk Ransijn maakt muzikaal cabaret. Hij vertelt op een persoonlijke manier over zichzelf en de wereld om zich heen. Een wereld waar hij zich als jonge homoseksueel veel van aantrekt. Luuk Ransijn staat te springen om de volwassen wereld in te gaan, maar wordt vaak door zichzelf tegengehouden in het nastreven van zijn idealen. Zijn liedjes en verhalen brengen op een luchtige manier een rauwe kant van de werkelijkheid.”

ticket Bestellen

Bestel ook:

diagonale streep Uitgelicht

Single Camping, de kampeerkomedie van 2019 - met Tjitske Reidinga, Peter Blok e.a.

Single Camping, de kampeerkomedie van 2019

met Tjitske Reidinga, Peter Blok e.a.
22 t/m 23 mei

informatie Meer info

Theatergroep De Jonge Honden | Wie sport, zondigt niet - Theater Na de Dam

Theatergroep De Jonge Honden | Wie sport, zondigt niet

Theater Na de Dam
3 t/m 4 mei

informatie Meer info

Orkater - 237 redenen om door te gaan

Orkater

237 redenen om door te gaan
di 21 mei 20.00 uur

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Sadettin Kirmiziyüz is Citizen K.

Sadettin Kirmiziyüz is Citizen K.

kalender vr 29 maart 2019

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op