Club Cele | Meet Up: Ontheemd in Zwolle | Talk of the Town Zwolle | i.s.m. Theater Utrecht

Geen pauzedrankje


kalender di 2 okt

aanvangstijd 20.30 tot 22.00 uur

locatie Odeon - Bovenfoyer


Club Cele | Talk of the Town Zwolle

Een rommelig plein in een stad, bevolkt door maatschappelijk ontheemden. Verslaafden, werklozen, alcoholisten, prostituees, dealers. Een op drift geraakte dichteres en een opgebrande directeur. Kwetsbare mensen met pijnlijke verhalen. In Thuislozen (1997) toont de Zweedse schrijver Lars Norén een wereld die we maar al te goed herkennen, maar waar we liever niet te lang bij stilstaan. Het is ongemakkelijk om te zien hoe 'gewone' mensen om welke reden dan ook zichzelf verliezen. Dus lopen we door. Maar wat gebeurt er als u niet wegkijkt maar omkijkt naar die minder gefortuneerde mensen? Hen echt ziet en hoort? Misschien zelfs iets doet?

In samenwerking met de Zwolse Theaters gaan we het hebben over bovenstaande theatervoorstelling
We gaan in gesprek met de Zwolse acteurs, Glenda Huisjes van Limor en iemand uit het artistieke team van de voorstelling Thuislozen.
Meer informatie over het programma en de gasten volgt zo snel mogelijk.

Talk of the Town Zwolle is een productie van Club Cele, geïnspireerd op Talk of the Town van Pakhuis de Zwijger. In deze talkshow werpen we licht op nieuwe stedelijke ontwikkelingen in Zwolle en buigen we ons samen met politici, ontwerpers,bouwers en inwoners over stedenbouwkundige ontwerpen en bestemmings- en bouwplannen. Wat verdwijnt er komende jaren uit het straatbeeld en wat krijgen we er voor terug? Terugkerend onderwerp: de rol van de creatieve industrie, de overheid en de inwoners van Zwolle in verschillende fasen van stedelijke ontwikkeling.

De Meet Up Ontheemd in Zwolle vindt plaats op dinsdag 2 oktober 2018 om 20.30 uur in de bovenfoyer van Café Foyé [Blijmarkt 25].

De bovenfoyer is alleen per trap bereikbaar.

Naam Vanaf
Normaal € 0.00

Deel deze voorstelling via:

nieuws diagonale streep Club cele blog

Club Cele blog leercollega Karlijn

Leercollega Karlijn in beweging

Wat vond ze van haar twintig weken stage?

kalender ma 2 juli 2018

informatie Meer lezen

Volg club cele op

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op