Club Cele | Meet Up: Hoe hoort het eigenlijk? | Talk of the Town Zwolle | i.s.m. Theatergroep De Makkers

Geen pauzedrankje


kalender di 4 sep

aanvangstijd 20.30 tot 22.00 uur

locatie Odeon - Bovenfoyer


Wat heb jij van huis uit meegekregen? Op dinsdag 4 september gaat het bij Club Cele over etiquette, omgangsvormen, regels en ongeschreven regels, verschillende culturen, conflicten en ontmoetingen. Dit doen we naar aanleiding van de voorstelling van Theatergroep de Makkers, die je op theatrale wijze mee in de wereld van ‘hoe hoort het eigenlijk?'

Wat doe jij als iemand aanbelt tijdens etenstijd? Vraag je diegene later terug te komen, of zet je er een extra bordje bij? Ongeschreven regels: je moet ze maar net kennen. Op reis in een ver land word je vaak geconfronteerd met hele andere gebruiken, maar dit kan ook gebeuren als je eens bij je buurman en zijn gezin gaat eten. Hoe gaan we daar nou mee om? We zijn benieuwd naar jouw etiquette!

Yuna Linde en Fieke van der Panne vormen samen Theatergroep De Makkers. Ze deden vanuit hun Etiquette Loket onderzoek naar ongeschreven regels. Wat zijn de bevindingen? Op dinsdag 4 september gaan we in gesprek over hoe het eigenlijk hoort, praat jij mee?

Club Cele ism De Makkers: hoe hoort het eigenlijk? is op dinsdag 4 september 2018 om 20.30 uur in de bovenfoyer van Café Foyé [Blijmarkt 25].

De bovenfoyer is alleen per trap bereikbaar.

Naam Vanaf
Normaal € 0.00

Deel deze voorstelling via:

nieuws diagonale streep Club cele blog

Club Cele blog leercollega Karlijn

Leercollega Karlijn in beweging

Wat vond ze van haar twintig weken stage?

kalender ma 2 juli 2018

informatie Meer lezen

Volg club cele op

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op