The Originals

Eindejaars Songference


kalender za 30 dec

aanvangstijd 20.00 uur

locatie Odeon - Hemminkzaal


The Originals spelen alles, maar dan ook echt álles. Op verzoek! Noem een artiest, een genre – of vraag direct je lievelingsliedje aan – en de vijf alleskunners zetten het onherroepelijk in. Met hun onovertroffen interactieve show verovert de band al jarenlang ieders muzikale hart op festivals, feesten en via de radio. Vanaf nu dus ook te zien in de Nederlandse theaters!

In de Eindejaars Songference 2017 blikken The Originals muzikaal terug op het afgelopen jaar, want in elke gebeurtenis zit muziek. De band zet de meest opvallende gebeurtenissen uit het nieuws, de sport en de politiek ter plekke om in muziek. Natuurlijk komen uw persoonlijke hoogtepunten ook voorbij!

Aan de hand van anekdotes, korte gesprekken en muzikale dilemma’s bepaalt de zaal wat de band gaat spelen. Iedere voorstelling is dus nét even anders. The Originals staan niet voor niets al jaren te boek als de meest muzikale en interactieve live-act van Nederland. Ze spelen dan ook op plekken als De Vrienden Van Amstel Live, 538Live XXL, Strandfestival ZAND, De Nijmeegse Vierdaagse, Stöppelhaene en het NOC/NSF Sportgala. Bovendien hebben de heren met Vraag’m’Aandag een maandelijkse showcase in De Coen & Sander Show, live op Radio 538.

Onder regie van theatermaker/regisseur Bavo Galama brengen The Originals nu hun verbluffende muzikaliteit naar het theater, naar een idee van showregisseur en zesde bandlid van The Originals Ingmar Looten.

The Originals bestaan uit Axel Lindelauf (toetsen, zang), Erik Vorstenbosch (zang, percussie), Hans Vorstenbosch (gitaar, zang, toetsen), Lars van Starrenburg (bas, zang) en William van Rutte (drums, percussie). De vijf multi-instrumentalisten hebben naast The Originals hun sporen al ruimschoots verdiend in acts als De Coronas, Volumia!, Ed Struijlaart, Crazy Pianos, VanVelzen en Rigby.

Tel daar hun aanstekelijke enthousiasme, eigenzinnige humor, opvallende visuals, de nodige instrumentale acrobatiek en hun stralend roze pakken bij op en je bent verzekerd van 100% interactief muzikaal spektakel!

De Eindejaars Songference 2017 van The Originals is het meest muzikale en interactieve jaaroverzicht ooit. Dus laat u verrassen en maak samen met The Originals de soundtrack van het jaar!

"Samen met het publiek nemen ze het jaar 2017 door waar ze met de zaal op zoek gaan naar passende nummers die de heren kunnen spelen. Hieruit blijkt al snel de muzikale genialiteit van de heren die tot leven komt door middel van ijzersterke interactie met het publiek." - Maxazine

1e rang

Normaal € 22.50
CJP € 19.00

2e rang

Normaal € 19.00

3e rang

Normaal € 14.50

De genoemde kaartprijzen zijn inclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

Producent: The Originals

Band: Axel Lindelauf (toetsen, zang), Erik Vorstenbosch (zang, percussie), Hans Vorstenbosch (gitaar, zang, toetsen), Lars van Starrenburg (bas, zang) en William van Rutte (drums, percussie).  

Idee: Ingmar Looten

Regie: Bavo Galama

Website: www.theoriginalsmusic.nl

Fotocredits: DEEK Fotografie

Bestel ook:

Deel deze voorstelling via:

diagonale streep Uitgelicht

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Ontdekkingsreis

Gaat u mee op ontdekkingsreis?

Vijf grensoverschrijdende voorstellingen voor 50 euro!

kalender vr 8 december 2017

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op