Apollo 11 8+

Unieke Zaken


kalender zo 13 okt

aanvangstijd 13.00 tot 14.00 uur

locatie Odeon - dommerholtzaal


APOLLO 11 is een energiek en visueel spektakel met als stuwraket een liveband die dampende jaren zestig rock de zaal in pompt. Het is een theatrale mix van spel, dans, muziek, standup comedy, poppenspel en animatietheater.

Zes uitvoerenden (drie spelers en drie musici) brengen dit immense avontuur tot leven en springen razendsnel van plek naar plek: van Houston naar de maan, van The Oval Office naar de raket, van schoonheidssalon La Luna naar Ground Control, van Cape Kennedy naar de Pacific. Het is 16 juli 1969. Miljoenen mensen over de hele wereld zien de lancering van Apollo 11. Aan boord drie mannen: Neil Armstrong, Michael Collins en Buzz Aldrin. In drie dagen leggen ze 380.000 kilometer af en komen in een baan om de maan. Een paar uur later zet Neil Armstrong als eerste mens voet op de maan en spreekt de memorabele woorden: “That’s one small step for a man, one giant leap for mankind.

In 2019 is het precies vijftig jaar geleden dat Neil Armstrong als eerste mens op de maan stond. Ter ere van dit jubileum komt Unieke Zaken met APOLLO 11. Een voorstelling over de grootste en gevaarlijkste missie uit de geschiedenis van de mensheid, die begint met een inspirerende toespraak van Meneer de President en eindigt met de veilige landing in de Stille Oceaan. APOLLO 11 is een remake van onze succesvolle BUZZvoorstelling NAAR DE MAAN (2016).

Het Groot Zwols Kinderboekenfeest
De Kinderboekenweek wordt ieder jaar afgesloten met een groot feest in een van de culturele instellingen van Zwolle. Dat doen we afwisselend in poppodium Hedon, schouwburg Odeon en Stadkamer Centrum. Dit jaar gooit schouwburg Odeon zijn deuren open voor alle kinderen. Het is een feest waarvoor de culturele instellingen al voor het 5e jaar samenwerken en zo een vol programma aan activiteiten kunnen aanbieden. De Kinderboekenweek heeft altijd een thema. Dit jaar is dat Reis mee! Waarbij voertuigen centraal staan. We sluiten daarom ook af met de voorstelling APOLLO 11. Het is een spannende voorstelling over een heel bijzondere reis: een ruimtereis. Op zondag 13 oktober is er van 11.00 tot 14.00 uur nog veel meer te beleven rondom boeken en het thema van de Kinderboekenweek in de schouwburg, kom mee feesten!

Naam Vanaf
normaal € 12.50

De genoemde kaartprijzen zijn exclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

diagonale streep Uitgelicht

Orkater - 237 redenen om door te gaan

Orkater

237 redenen om door te gaan
di 21 mei 20.00 uur

informatie Meer info

De wereld volgens John - Het Nationale Theater

De wereld volgens John

Het Nationale Theater
di 28 mei 20.00 uur

informatie Meer info

Single Camping, de kampeerkomedie van 2019 - met Tjitske Reidinga, Peter Blok e.a.

Single Camping, de kampeerkomedie van 2019

met Tjitske Reidinga, Peter Blok e.a.
22 t/m 23 mei

informatie Meer info

nieuws diagonale streep Meest gelezen

Het Nationale Theater speelt met vuur in ‘De wereld volgens John’

Het Nationale Theater speelt met vuur in ‘De wereld volgens John’

28 mei in Schouwburg Odeon

kalender di 30 april 2019

informatie Lees meer

digitale nieuwsbrief

Bezoekadressen

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

Kaartverkoop

0900 - 1435 (€0,45 / minuut)

Kassa Schouwburg Odeon
(in Café Foyé)

Dagelijks van 10.00 - 20.30 uur

Kassa Theater De Spiegel
Vanaf één uur voor de voorstelling

favoriet van Volg ons op