Club Cele | Nederland buiten kennis | Kenniseconomie zonder mensen | VPRO Tegenlicht Meet Up

Geen pauzedrankje


kalender di 25 sep

aanvangstijd 20.30 tot 22.00 uur

locatie Odeon - Bovenfoyer


In een reeks van vijf VPRO Tegenlicht Meet Ups vraagt Club Cele aandacht voor het onderwijs. We staan stil bij de geschiedenis, de huidige situatie en de toekomst van het onderwijs. Afgelopen editie (26 juni 2018, bekijk hier de uitzending) spraken we met o.a. onderzoekster Jolien Dopmeijer over het huidige onderwijssysteem en hoe veilig het eigenlijk is op school.

Op 25 september hebben we het over de arbeidsmarkt en de Nederlandse kenniseconomie: hoe zit het daar eigenlijk mee? "De Nederlandse politiek wil al jaren bij de beste kenniseconomieën ter wereld horen. Nederland kan alleen meer verdienen door meer uit te vinden, maar er is gebrek aan de belangrijkste grondstof: kennis. De technisch hoogopgeleide mensen die voor deze innovaties nodig zijn, studeren niet in Nederland," aldus VPRO Tegenlicht. In de aflevering 'Nederland Buiten Kennis' wordt dit tot de bodem uitgezocht. 

Bij Club Cele gaan we kijken hoe dit in de regio Zwolle eigenlijk zit. Vind je hier iets van? Praat dan mee over onderwijs!

Club Cele | VPRO Tegenlicht Meet Up: Nederland Buiten Kennis vindt plaats op dinsdag 25 september om 20.30 uur in de bovenfoyer van Café Foyé [Blijmarkt 25].

Moderator: Gaetana Ferla.

De bovenfoyer is alleen per trap bereikbaar

Naam Vanaf
Normaal € 0.00

Deel deze voorstelling via:

nieuws diagonale streep Club cele blog

Club Cele blog leercollega Karlijn

Leercollega Karlijn in beweging

Wat vond ze van haar twintig weken stage?

kalender ma 2 juli 2018

informatie Meer lezen

Volg club cele op

locatie

Schouwburg Odeon
Bovenfoyer
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Volg club cele op